Districtsbeker, groep 2, poule 10- TAVV en Quick Boys 2 streden om de eerste plaats in deze poule. De derdeklasser kon het niet bolwerken en verloor met 0-6 en daardoor plaatsten de Katwijkers zich voor de volgende ronde.

TAVV-trainer Dennis Tijssen: ,,Verliezen is nooit leuk en zeker niet een week voor de start van de competitie. We moeten echter reëel zijn want deze tegenstander was voor ons een maat te groot. We speelden laatst ook voor de Sportiff Company LAV Cup tegen ze en wonnen toen met 1-0. Dit was echter een heel ander elftal en daar waren we niet tegen opgewassen. Ik had deze tegenstander liever eerder getroffen en dat we nu tegen een mindere opponent waren uitgekomen. Maar goed, de spelers zaten er na afloop even mee maar de knop ging al snel om. Onze voorbereiding is gewoon goed te noemen en ik heb veel beleving gezien bij de groep. Dus daar houden we ons aan vast en Quick Boys moeten we vergeten.”

TAVV stond bij rust al met 0-4 achter en daar kwamen dus nog twee treffers bij na de hervatting. Volgende week opent de ploeg van Tijssen de competitie met een thuisduel tegen FC Oegstgeest.