Afgelopen zaterdag werd de laatste wedstrijd in de groepsfase gespeeld in de strijd om de Rabobank LAV Cup. In poule A was Roodenburg ruimschoots te sterk voor Football Factory en door dit resultaat plaatste Lugdunum zich definitief als laatste bij de zestien resterende clubs. Warmunda had zich in deze poule al geplaatst. De uitslagen en standen zijn terug te bekijken op de homepage onder het kopje ‘LAV Cup’.

Onze redactie zet nu de zestien geplaatste clubs op een rijtje. Op vrijdag 7 februari, de desbetreffende clubs ontvingen al een uitnodiging, zal er worden geloot voor de knock-out fase, maar ook al voor de daarop volgende ronden. Uiteraard zal de uitkomst dan ook spoedig zichtbaar zijn op deze website.

De 16 clubs in willekeurige volgorde: Lugdunum, Warmunda, TAVV, FC Oegstgeest, Kagia, ASC, Sporting Leiden (za), UVS, Blauw Zwart, FC Rijnvogels 2, Katwijk 2, Noordwijk 2, Van Nispen (za), DoCoS, Voorschoten’97 (za) en SJC O23.

Het gaat om een vrije loting. Enkel kunnen clubs die bij elkaar in de poule speelden in de groepsfase niet weer tegen elkaar spelen in de knock-out fase. Zo speelt Blauw Zwart bijvoorbeeld dus op zeker niet tegen FC Rijnvogels 2 en Kagia en ASC ontlopen elkaar eveneens enzovoorts..