Home Sportiff Company LAV Cup Poule H Rabobank LAV Cup, poule H: Katwijk en RBB in evenwicht

Rabobank LAV Cup, poule H: Katwijk en RBB in evenwicht

Rabobank LAV Cup, poule H- Het was weer eens onstuimig gisteravond. Niet enkel in het binnenland, maar zeker aan de kust. Het maakte voetballen lastig, maar dat nam niet weg dat Katwijk 2 en een combinatieteam van Rijnsburgse Boys de beste intenties hadden om er iets van te maken. Het duel tussen de buren eindigde uiteindelijk onbeslist (1-1).

De ‘uien’ waren al uitgeschakeld en of Katwijk 2 doorgaat, is nog onzeker. De laatste wedstrijd in de poule tegen FC Boshuizen zal beslissend zijn. De oranjehemden hebben genoeg aan een gelijkspel, terwijl de Leidenaren enkel bij winst terug te vinden zijn bij de laatste zestien clubs.

Piet van Duijn, op de bank bij RBB, over de tweestrijd. ,,De omstandigheden waren niet optimaal, maar we maakten er het beste van. Beide ploegen hadden veel moeite om kansen te creëren en de uitslag was op zich wel logisch. We hadden wel veel meer balbezit, maar deden daar te weinig mee. Ons team bestond dit keer uit jongelingen aangevuld met wat spelers die terug zijn gekomen van blessures of geschorst zijn. Ik heb af en toe best aardige dingen gezien, ook van Katwijk. Voor ons een nuttig toernooi, waarin we maar eenmaal verloren.”

Joël Tillema scoorde voor de ploeg van Van Duijn de 1-1 en collega Kees Guijt zag Edin Bibuljica voor de pauze scoren. Komende dinsdag valt aan de Boshuizerkade de beslissing over de afloop van deze poule.