Morgen staan wedstrijden 50 en 51 gepland in de groepsfase van de Rabobank LAV Cup. Dinsdag volgen er nog twee duels en de groepsfase wordt volgende week zaterdag afgesloten. Veel clubs hebben zich al geplaatst voor de knock-out fase, maar nog niet alle beslissingen zijn gevallen. Morgen weten we weer meer.

In poule D ontvangt Kagia de reserves van Ter Leede 2. In deze poule gaat ASC aan de leiding met vijf punten uit drie duels. Ter Leede en Kagia staan op vier punten, waarbij het doelsaldo van de Sassenheimers iets beter is. Kagia moet derhalve morgen winnen om zich te plaatsen bij de beste zestien. Wint Ter Leede dan pakken zij de groepswinst en is ASC afhankelijk van de afloop van andere poules. Kagia ligt dan uit het toernooi.

In poule E is Zwammerdam gastheer van Meerburg. De thuisploeg is al uitgeschakeld, maar dat geldt zeker niet voor de witzwarten. Bij een zege pakt de ploeg van Huig Jan Heeringa de winst in de poule en gaan de Rijndijkers samen met DoCoS door naar de volgende ronde. Bij een gelijkspel kan het op rekenwerk aankomen.

Er staat dus spanning op de wedstrijden dus ga gerust een kijkje nemen. Bij de wedstrijden wordt om 14.30 afgetrapt. De uitslagen worden z.s.m. verwerkt en er volgt na deze wedstrijden op deze website een update over de voortgang van het toernooi en tevens zullen de geplaatste clubs spoedig worden uitgenodigd voor de loting!