We hebben je hulp hard nodig en vragen je aandacht voor het volgende. De afgelopen dagen hebben wij ons MBO71 platform omgetoverd tot een verzamelpunt voor coronahulpvragen en oproepen vanuit onze regio. Om er zo voor te zorgen dat er een centraalpunt wordt opgetuigd waar iederen terecht kan en wij tegelijkertijd organisaties die zich inzetten een podium kunnen bieden, ondersteunen en zichtbaar maken via onze mediakanalen.

Ons motto “samen de krachten bundelen voor een sterke regio” komt nu nog meer tot zijn recht. Ken of heb jij een mooi hulpinitiatief of een oproep verbonden aan middelen, faciliteiten en kennis? Wij kunnen jou helpen en jij anderen door het initiatief of vraag aan te melden op ons ‘Beursplein’. Check www.mbo71.nl of bel naar 071-5160477

Ben je op zoek naar vrijwilligers, kunnen jouw vrijwilligers zich ergens anders inzetten, of wil je zelf aan de slag kijk dan op www.i-doe.nl!

Op de pagina: www.i-doe.nl/corona-regio-leiden/ staan de verzamelde platformen en initiatieven rondom corona of bel naar 071-5160477.

#sharingiscaring #coronacrisis #coronahulp #coronaoproep