Dit weekend werden de bewoners van de Agaatlaan in Leiden getrakteerd op een heuse bingo. Onze platformpartner Leidenamateurvoetbal sprong in op de hulpvraag om prijzen beschikbaar te stellen. In portiek B van de flat in de Leidse Mors heeft een bewoonster, Dealilia, het initiatief genomen om deze bingo te organiseren. De flat wordt momenteel grondig gerenoveerd, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Dit betekent dat alle bewoners om de beurt tijdelijk hun woning uit moeten. Dit zorgt voor heel veel stress, zeker in deze coronatijd is dit een extra belasting. Er wonen veel bewoners die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En zo geschiedde. Nogmaals dank aan LAV!

Heb jij ook een mooie initiatief en kun je wel wat hulp gebruiken in middelen en/of faciliteiten? Meld jouw hulpvraag aan op www.mb071.nl en wij gaan voor je aan de slag. hashtag#coronahulp hashtag#coronainitiatief hashtag#leiden hashtag#zoeterwoude hashtag#leiderdorp.

De waardebonnen zijn bij de juiste bewoners terechtgekomen; een jonge moeder met drie kinderen heeft gekozen voor Henny’s Rits bonnen (kledingwinkel in onder meer Leiden waar zij kinderkleding kan kopen) en bij Margreet, een oudere bewoonster die de bonnen voor Sport 2000 Leiderdorp heeft gekozen.

Frances Tupperts, Irene den Hartog, Christien Hoek, Norbert Engels en Caroline Gerritsma