We leven allemaal in een onzekere tijd met drastische maatregelen om de gezondheid van ons allemaal zoveel mogelijk onder controle te houden. Sportscholen en -verenigingen zijn bijna allemaal gesloten, maar gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om onszelf fit te houden. Denk aan hardlopen, wandelen en thuis fitnessen. Onze winkels zijn gelukkig nog altijd open en het aanwezige personeel is in goede gezondheid. Ook in de winkel waken wij continue over jouw en onze gezondheid en volgen alle adviezen van het RIVM nauwkeurig op. Volg je favoriete winkel op social media voor de meest actuele ontwikkelingen, openingstijden, tips, maatregelen en acties.

Lichaamsbeweging is misschien nu nog belangrijker dan ooit. SPORT 2000 heeft een ruim assortiment in bijvoorbeeld fitness accessoires en wij helpen jou graag om je conditie op peil te houden. Blijf fit met verschillende woonkamer work-outs. Bekijk ons assortiment in de winkel of op onze webshop.

Een work-out gaat natuurlijk extra makkelijk met lekkere muziek. Ook hier heeft SPORT 2000 aan gedacht. Klik hier: https://open.spotify.com/playlist/5KfI8ckYwrHKBXrqPaG3Jc?si=pUDXB1F4SOCqNCyoLU1gFQ voor onze afspeellijst op Spotify en luister naar de beste muziek tijdens jouw woonkamer work-out.

Bekijk hier het complete assortiment: https://www.sport2000.nl/nl/home/landing/thuis-in-beweging/?utm_source=20200317&utm_medium=e-mail&utm_campaign=weekly-20200317