Vanavond komt er weer een vervolg op de Sportiff Company LAV Cup. Vorige week dinsdag was het even stilte voor de storm, maar op de voorlaatste dinsdag van deze maand is het raak. Er is keuze uit zes wedstrijden!

In poule B is Valken’68 gastheer van FC Boshuizen. Een duel dus tussen twee eersteklassers met een andere speeldag. Beide ploegen verloren hun eerste competitieduel met 3-0 en hebben dus iets goed te maken. De andere club in deze poule is RCL. In poule C staat de eerste beslissing voor de deur. De winnaar van het treffen tussen FC Oegstgeest en MMO plaatst zich nu al voor de volgende ronde. Beide formaties wonnen hun eerste duel van het al uitgeschakelde LSVV’70. De verliezer hoeft ook nog niet per se uitgeschakeld te zijn want de beste vier nummers twee gaan eveneens door naar de volgende ronde.

In poule D komen de reserves van Ter Leede uit tegen een mixteam van VVSB onder leiding van Rob Jonkman. Eerder won UVS al nipt van de Sassenheimers. In poule G wacht de eerste ontmoeting en wel die tussen Roodenburg en Voorschoten’97 (zo). De twee teams verloren afgelopen weekend hun eerste confrontatie in competitieverband. Meerburg is de derde deelnemer in deze poule.

Blauw Zwart ontvangt Jong Quick Boys in Wassenaar. De derdeklasser startte de competitie met en 3-3 gelijkspel na een 3-1 voorsprong tegen Gouda. De jongelingen uit Katwijk verloren hun eerste duel in poule H van TAVV. Tenslotte gaat de bal ook rollen in poule L. Daarin treft SJC O23 op eigen veld vierdeklasser Warmunda. Ook hier gaat het om de eerste schermutselingen in de poule waarin ook Koudekerk is ingedeeld.

Morgen zullen er beknopte verslagen terug te lezen zijn op deze site!