Ook in deze moeilijke tijden waarin het Corona virus ons leven bepaalt, wordt er bij FC Rijnvogels achter de schermen hard door gewerkt.

HJO

Frank van Boekel is vorig seizoen begonnen als Hoofd Jeugd Opleidingen bij FC Rijnvogels en zal dit ook volgend seizoen blijven doen! Van Boekel is volgend seizoen de persoon die verantwoordelijk is voor de teamindeling, contactpersoon ouders/ leiders/ nieuwe leden. Ook kunnen de trainers en begeleiders bij Van Boekel terecht voor de materialen en is Frank tevens verantwoordelijk voor het aanstellen van de trainers.

Technische beleid

Omdat Van Boekel dit jaar minder tijd te besteden heeft als gevolg van een nieuwe drukke baan zijn we bij FC Rijnvogels nog op zoek naar iemand die het technische gedeelte op zich wil nemen. Heb je interesse of wil je hier wat meer over weten, neem dan contact op met Kim Feelders (jeugdbestuur) middels 06-22517179.

Jeugdtrainers

Voor het volgende seizoen zijn al veel trainers bekend. We zijn echter nog steeds op zoek naar mensen (m/v) die graag een team bij de hand willen nemen óf die hierin een trainer willen assisteren. Er zal een opleiding “jeugdtrainer” worden gegeven, georganiseerd door de HJO’s van de bollenstreekclubs. Meedoen hieraan is een unieke gelegenheid om de fijne kneepjes van het vak te leren, maar is niet verplicht. Training geven is erg leuk, maar met z’n tweeën is het nog veel leuker! Interesse? Geef Kim Feelders even een belletje 06- 22517179.

Namens het Jeugdbestuur, FC Rijnvogels