HomeOverigOefenwedstrijdenVoorschoten'97 (za) moet SC Feyenoord voor laten gaan

Voorschoten’97 (za) moet SC Feyenoord voor laten gaan

-

Eersteklasser Voorschoten’97 en hoofdklasser SC Feyenoord haalden het einde niet van de oefenwedstrijd op een toernooi van Smitshoek. Tien minuten voor tijd barstte het onweer los en besloten werd om de 3-0 tussenstand tot eindstand te bombarderen. De ploeg van Theo Ducaneaux had het zoals te verwachten was erg lastig tegen de Rotterdammers, die worden gezien als titelkandidaat dit seizoen. Het budget van de rood-witten ligt ook fors hoger en dus was het geen schande dat de groengelen bij rust al tegen een 3-0 achterstand aankeken. Na de pauze was er meer sprake van evenwicht, maar doelpunten bleven verder uit. Voor de amateurtak van de Kuipclub scoorden Khalid Rahli, Quincy Oosterom en Adil Akanaoui. Komende zaterdag wacht voor Voorschoten’97 het duel tegen Heerjansdam, de ploeg van de in deze regio niet onbekende Jonathan Jonk.