Mo Bougrine wordt de nieuwe trainer van Nicolaas Boys. De huidige oefenmeester van ASC, die vorig seizoen met zijn ploeg promoveerde naar de tweede klasse, zwaait met ingang van het komende seizoen de trainersscepter bij de zondag derdeklasser en wordt daar de opvolger van Dijar Kasim.

Bougrine over zijn keuze voor de Nieuwveense formatie:,, Een dag nadat ik intern bij ASC bekend had gemaakt aan het eind van het seizoen te zullen vertrekken, werd ik toevallig door Nicolaas Boys gebeld met de vraag of ik interesse had in een gesprek. Nicolaas Boys is eerlijk gezegd niet de eerste vereniging waar ik aan had gedacht, mijn vorige clubs kwamen toch voornamelijk uit de Leidse regio, maar ik ben het gesprek open ingegaan. Ik kreeg tijdens dat gesprek direct een prima indruk van de mogelijkheden en de ambities van de vereniging. Met ASC, maar ook met mijn vorige clubs WVC en Voorschoten ’97, ben ik Nicolaas Boys wel vaker tegengekomen, maar omdat wij nu in de tweede klasse uitkomen had ik ze dit seizoen nog niet in actie gezien.”

Vervolgend:,,Nicolaas Boys beschikt in ieder geval over een vrij jonge spelersgroep en ik zie zeker mogelijkheden om ook met deze groep stapjes te maken. Ik had nog even bedenktijd gevraagd, maar bleef een goed gevoel bij de club houden en zijn we tot een akkoord gekomen. Ja, achteraf kun je zeggen dat Nicolaas Boys op het goede moment belde. Ik heb in ieder geval veel zin om komend seizoen in Nieuwveen aan de slag te gaan’’, besluit de Voorhouter.