HomeDerde klasseASCThomas Bakx (ASC): ,,Laakkwartier snel vergeten en komende week beter!”

Thomas Bakx (ASC): ,,Laakkwartier snel vergeten en komende week beter!”

-

Tweede klasse C (zondag) – ASC verdediger Thomas Bakx was er heel duidelijk over na afloop van de kansloze 3-0 nederlaag uit bij het Haagse Laakkwartier: ,,Het was gewoon niet goed genoeg, we speelden vanaf het begin onnauwkeurig en het zat er gewoon niet in deze zondag. Gewoon snel vergeten dus, lekker trainen deze week en komende zondag doorpakken uit bij weer een tegenstander uit de Haagse regio, het vroegere roemruchte Wilhelmus.”

Waar er thuis nog met 2-1 van Laakkwartier was gewonnen, moest er nu het nodige gebeuren met het team van trainer Mo Bougrine om de zure smaak van de laatste wedstrijd, de 0-3 nederlaag tegen Hillegom, te vergeten. Omdat ook Laakkwartier niet goed in het Haagse velletje zat, met de laatste vier wedstrijden alles verloren, lagen er op papier best wel wat mogelijkheden voor ASC. En met een zege zouden de Oegstgeestenaren nog meer naar boven op de ranglijst kunnen kijken.

Maar het liep deze zondagmiddag allemaal anders want het slordige spel van de uitploeg leidde tot een 1-0 achterstand op het volkse sportpark. ,,Natuurlijk was de trainer niet tevreden in de rust. Hij verwachtte een betere instelling van ons allen binnen de lijnen. Dus we gingen vol energie de tweede helft in. Maar het was Laakkwartier dat halverwege de tweede helft uiteindelijk al de 3-0 eindstand op het scorebord had genoteerd. We hebben zelf  wel wat kansen gehad, maar het zat er echt niet in vanmiddag”, aldus de stoere ASC-verdediger.

Met deze kansloze nederlaag komt ASC op een negende plek met 17 uit 15 (19-34) in deze zondag tweede klasse C waar Laakkwartier op een achtste plek beland is met 18 uit 16 (27-36). Opvallend blijft het geringe aantal gescoorde doelpunten bij ASC. Zou het komende zondag uit bij Wilhelmus wat dat betreft beter gaan? Zij staan op plek 7 met 22 uit 16, dus zeker ook geen ploeg om zonder handschoenen aan te pakken.

Laakkwartier – ASC 3-0 (1-0).

Basisopstelling ASC: Vidiadakis, Van Bergen, Goebel, Schouten, Van Zandwijk, Kacar, Wagenaar, Pool, Hoogervorst, Bakker, Bakx.