Districtsbeker, groep 1, poule 12- DoCoS is er niet in geslaagd de volgende ronde te bereiken. De Leidse ploeg had zeker winstkansen tegen CWO, maar bleef steken op een doelpuntloos gelijkspel en dat bleek onvoldoende te zijn voor plaatsing.

Trainer Deniis Olman: ,,Het veldspel van de ploeg was goed en ik ben daar tevreden over. Je moet echter kansen krijgen en benutten om te kunnen winnen. Die kansen kwamen er ook, maar de afronding liet te wensen over. Het scoren vergaat ons nog niet makkelijk en daar moeten we dus mee aan de slag. We zijn eigenlijk zo ongeveer de gehele wedstrijd de bovenliggende partij geweest en bij vlagen speelden we dominant. Zonde dat je dan alsnog op 0-0 blijft steken. Dit is echt een gemiste kans om door te bekeren.”

Vervolgend: ,,Naast mijn tevredenheid over het veldspel zie ik ook dat de groep scherper en fitter wordt. Dat zal echter nog wel beter moeten want dat wordt van een ieder gevraagd in competitieverband. Volgende week missen we Sean Armitage en Mike Filippo helaas nog. Kenneth Maaskant en Jeroen Boogmans komen er weer aan, maar zullen meer tijd nodig hebben want zij zijn er erg lang uit geweest. Milan Flippo viel helaas uit met een hamstringblessure, maar Michael van Voorthuijzen daarentegen heeft weer een helftje kunnen spelen. We zijn dus nog niet compleet, maar in vergelijking met vorig seizoen ziet het er wel beter uit. Toen zaten er soms noodgedwongen meer op de tribune dan dat er op het veld stonden.”