VV Kagia is verheugd met het feit dat de selectie voor het grootste gedeelte intact blijft. De meerderheid van de spelers heeft zijn ja-woord gegeven voor het volgende seizoen. Daarnaast zijn wij erg blij om te melden dat ook 12(!) jeugdspelers de stap naar de selectie maken.

Na de vroege verlenging van René Ras kon de club, met Tom van der Star, de eerste aanwinst aankondigen. De afgelopen weken heeft de technische commissie gesproken met veel spelers van de selectie en dat heeft geresulteerd in dit eerste overzicht.

De club kan bekend maken dat de nodige sterkhouders ook komend seizoen het oranje-shirt dragen. Daarnaast gaat een groot aantal jeugdspelers de stap naar de selectie maken. Hierdoor beschikt Kagia komend seizoen over een brede selectie. De stap van een grote groep jeugdspelers naar de selectie stemt ons enorm positief. Binnen de jeugdafdeling zijn de jeugdcommissie, VTC en leiders/trainers iedere dag bezig om onze spelers op te leiden voor de selectie. Hoe mooi is het dan dat nu zoveel jeugdspelers de stap naar de selectie willen maken!

De VTC is nog in gesprek met een aantal spelers en stafleden om de selectie voor volgend seizoen rond te krijgen. Door alle maatregelen zijn de mogelijkheden beperkt, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we ook voor volgend seizoen een mooie selectie kunnen neerzetten. De selectie is dus nog niet compleet. Mochten er wijzigingen en/of toevoegingen aan de selectie worden gedaan, dan melden wij dit via onze website.

De gekste (en de beste). Bij Kagia kan en mag alles.

Blijft: Alain van Kesteren, Aron Wijsman, Bas Zonneveld, Benno Trompert, Pascal Timmermans, Damion Uijldert, Dylan van Eeuwijk, Elwin Kool, Glenn Lobbezoo, Jens Gort, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Rob Meulenbroek, Roy Duivenvoorde, Roy Hogewoning, Sander Hogervorst, Sean van der Lans, Thijs van der Schinkel, Thomas van Schie, Tim Bijker, Timo Sluijmer, Tom van Dijk, Mark Zonneveld, Dennis Kuilboer, Kevin Robelus

Nieuw: Tom van der Star (FC Lisse), Darco Donker, Gijs de Graaf, Jelle Modderman, Just van Rooijen, Kevin Wols, Luca van der Meer, Mats Hulsbos, Max van Schie, Stan Hengstmengel, Tygo Mesman, Zeb de Ree, Gavin Duindam (allen eigen jeugd), Kelvin Kliphuis (overige senioren).

Vertrekt: Tom Hoejenbos, Sam van der Veek, Rodney Visscher, Justin Stegeman en Fabian van der Meer.

Ruben Beukers en Bert Glas (op foto)
VTC-selectiezaken Kagia