Door de recente ontwikkelingen op Sportpark de Kikkerpolder heeft Lugdunum extra ruimte op het terrein voor trainingen en wedstrijden. Dat betekent ook dat er ruimte is voor nieuwe teams. Zowel jeugd- als seniorenteams zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook individuele spelers worden bij Lugdunum met open armen ontvangen.

Onlangs werd bekend dat studentenvoetbalvereniging LSVV’70 van het terrein van Lugdunum naar UVS verhuist. Daardoor is er op de zaterdagen en op de doordeweekse trainingsdagen ruimte vrijgekomen waar zowel jeugd- als seniorenteams gebruik van kunnen maken. Bij Lugdunum kunnen teams die dat wensen dan ook twee keer per week trainen. Seniorenteams kunnen zowel op zaterdag als op zondag bij ons terecht. De kantine van Lugdunum is elke dag geopend. Zowel doordeweeks als op zaterdag en zondag.

Levendige jeugdafdeling

Bij Lugdunum gaan plezier en prestatie hand in hand. Alle jeugdteams krijgen bij Lugdunum dezelfde aandacht en ruimte om lekker te voetballen. De Jeugd Recreatie Commissie zorgt er samen met de vele vrijwilligers voor dat er door het seizoen heen verschillende activiteiten voor de hele jeugd worden georganiseerd. Daarnaast heeft Lugdunum dit jaar Nino Poulina aangesteld als Hoofd Jeugdopleidingen. Hij zorgt ervoor dat alle jeugdteams van opgeleide trainers zijn voorzien en dat elke speler door het opleidingsplan het beste uit zichzelf kan halen.

Waar staat Lugdunum voor?

Voor veel van onze leden is Lugdunum de club waar ze van kinds af aan al komen en waar ze letterlijk zijn opgegroeid. Als je aan deze leden vraagt wat Lugdunum zo speciaal maakt, dan zeggen ze steevast dat het echt voelt als thuiskomen. En dat geldt niet alleen voor de leden die al lang aan onze club verbonden zijn, het geldt ook voor nieuwe(re) leden. Daar zijn we als Lugdunum trots op en dat nemen we daarom ook graag als motto: Lugdunum, club waar je je thuis voelt!

Overschrijven is nog mogelijk

Spelers en teams die uitkomen in de zogenaamde B-categorie van de KNVB (dat zijn voornamelijk de niet-selectieteams), kunnen zich nog steeds overschrijven. Ook spelers uit de A-categorie kunnen zich nog overschrijven. Zij kunnen bij hun nieuwe club in ieder geval nog in de B-categorie uitkomen en in bepaalde gevallen ook nog in de A-categorie. Bij Lugdunum spelen de meeste teams in de B-categorie, waardoor overschrijving geen probleem vormt. Informatie hierover is verkrijgbaar via voetbal@lugdunum.nl.

Kom langs!

Voor meer informatie of een kennismakingsafspraak kun je contact opnemen via voetbal@lugdunum.nl. Het adres van Lugdunum is Oegstgeesterweg 2 in Leiden.

Bestuur Lugdunum