De afgelopen periode heeft de Technische Commissie gesprekken gevoerd met alle spelers van de selectie. Tevens zijn ook de gesprekken met de spelers van de JO19 vrijwel helemaal afgerond. Vanuit de huidige A-selectie hebben Kevin van Wijk, Mitchel van Wijk en Mitch Keijzer aangegeven het selectievoetbal na vele jaren voor gezien te houden. Gelukkig voor TAVV blijven deze oer blauwwitten wel behouden voor de vereniging. Gezamenlijk zijn ze goed voor meer dan 400 wedstrijden in onze hoofdmacht! Van de overige spelers hebben we reeds een hoop ja-woorden ontvangen. Hier komen we later uitgebreid op terug.

De eerste versterking van buitenaf voor het nieuwe seizoen is ook reeds bekend, Robin van Koert maakt de overstap van NSV’46 naar Aardam-West. Na een goed gesprek met de trainer en de TC zijn we overtuigd dat Robin als speler en als mens perfect past binnen TAVV. Welkom Robin!

Dit seizoen hebben we bij de selectie kunnen zien dat de JO19-1 onder leiding van Peter van der Neut op de deur aan het kloppen is. Voorbeelden hiervan zijn uiteraard Eric van der Hout, Mike Keijzer en keeper Rodney Pater maar er komen nog meer talenten door. Afgelopen zaterdag mocht Albert Wijnkoop voor het eerst plaatsnemen op de bank van 1 en enkele andere spelers waaronder Danny Schoorl, Stan de Jong en Mike Hoogland hebben hun debuut in TAVV 2 al gemaakt dit seizoen. Mooi ook om te zien dat maar liefst 10 spelers reeds hebben aangegeven volgend seizoen de stap naar de selectie te willen maken!

Technische commissie TAVV