maandag, april 15, 2024
HomeZaterdagDerde klasseTrainer Gerald van der Klok verlaat SV Aarlanderveen na dit seizoen

Trainer Gerald van der Klok verlaat SV Aarlanderveen na dit seizoen

-

Hoofdtrainer Gerald van der Klok van de A-selectie heeft de coronaperiode gebruikt om goed over zijn toekomst na te denken. Na veel wikken en wegen heeft hij besloten zijn ambities te volgen en aan het eind van dit seizoen afscheid te nemen van de spelersgroep, technische- en medische staf en begeleiding bij SV Aarlanderveen.

Van der Klok: ,,Ik heb het prima naar mijn zin bij Aarlanderveen en werk met veel plezier aan een helaas onvoorspelbaar seizoen, maar ik heb besloten mijn ambities te volgen. Een mooie en logische stap voor mij is om trainer van een hoog spelend jeugdteam, assistent- trainer van een team uit de eerste klasse of hoger te worden, maar ook het hoofdtrainerschap ambieer ik. De bevoegdheid hiervoor heb ik op zak en ik wil proberen om dit doel te bereiken.”

De technische commissie en voorzitter Leo de Jong waren verrast door het besluit van Gerald, maar respecteren zijn beslissing.

De Jong: ,,Gerald heeft een professionele afweging gemaakt en zijn beslissing om aan het eind van dit seizoen bij onze mooie club te vertrekken staat vast. Door dit tijdig bekend te maken kunnen beide partijen aan de invulling van volgend seizoen gaan werken. Namens het bestuur en alle supporters wensen we Gerald veel succes met de afronding van dit seizoen toe en gunnen hem alle succes in zijn verdere trainerscarrière.”

TC SV Aarlanderveen

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read