In de vierde klasse A waren er wisselende successen te noteren voor een aantal regioclubs. Warmunda hield Woubrugge op 2-2, SJZ maakte geen fout op bezoek bij Football Factory, terwijl Roodenburg de winst moest laten aan Bernardus.

Warmunda-Woubrugge 2-2

De thuisploeg toonde veerkracht tegen de nummer drie van de ranglijst. Woubrugge kwam op voorsprong via Chris Verhoef en bouwde de marge uit via Thomas Osthoff. De lage middenmoter leek geslagen, maar kwam alsnog terug in de wedstrijd. Kevin van Bentem nam twee treffers voor zijn rekening voor de ploeg van Barry van Rijn en Remco Breuer en voorkwam zo een achtste nederlaag van het seizoen. Warmunda is nog steeds de nummer tien van de ranglijst en Woubrugge zag de achterstand op SJC en Hazerswoudse Boys groeien. De Noordwijkers wonnen van Meerburg en de Boys waren te sterk voor Kickers’69.

Football Factory-SJZ 0-4

SJZ deed wat het moest doen. Winnen bij hekkensluiter Football Factory dat nog altijd pas 1 punt verzamelde na veertien speeldagen. De ploeg van Arie van Duijn kwam door de overwinning weer meer in de buurt van Kickers’69 en Meerburg en dus plek vijf. Voor de Zoeterwoudenaren waren Rick van der Hoorn, Ricardo Rietkerken en Mitchell Hensing succesvol. De thuisploeg scoorde daarnaast nog eens in eigen doel. Vooral Hensing speelde een sterke partij aan de kant van de groen-witten.

Bernardus-Roodenburg 4-2

Roodenburg heeft de ruime zege op Football Factory van vorige week geen vervolg kunnen geven. Volgens Nouri Essaoui kwam de Leidse ploeg in de eerste helft nog goed voor de dag, maar werden de wind en de wilskracht van de gastheren zijn ploeg na de pauze te machtig. De naar de voorlaatste plaats wegzakkende blauw-zwarten namen via Abdelnor Zoulali en Walid Belhir nog wel twee keer een voorsprong. Voor Bernardus scoorden Simon Pet (2), Glenn Valk en Jeffrey van der Heiden.