HomeVijfde klasseFootball FactoryVierde klasse A: Roodenburg en Football Factory weer onderuit

Vierde klasse A: Roodenburg en Football Factory weer onderuit

-

Roodenburg-Kickers’69

Op eigen veld is Roodenburg er niet in geslaagd om de vierde zege van het seizoen te boeken. De formatie van Nouri Essaoui en Lotfy Omrani ging met 1-2 onderuit tegen Kickers’69. Essaoui: ,,Een onnodige nederlaag en dat is niet de eerste dit seizoen. Wij waren absoluut de bovenliggende partij voor de rust en hadden zeker drie goals moeten maken. Met 1-0 (doelpunt Yousef Er-rabt) is de marge mager en daardoor behield de tegenstander het geloof. Met veel inzet trokken zij de overwinning uiteindelijk over de finish. Al met al moet ik misschien stellen dat dan een gelijkspel meer recht had gedaan aan de verhoudingen op het veld.” Door de nederlaag is Roodenburg nog altijd voorlaatste en is voorlopig enkel Bernardus nog in de kraag te vatten. Voor de Leimuidenaren scoorde Peter Hup tweemaal.

SJC-Football Factory

Zoals gezien de ranglijst te verwachten was, leed Football Factory een grote nederlaag op bezoek bij koploper SJC (8-1). De Leidse ploeg nam wel brutaal de leiding in Noordwijk, maar moest daarna overduidelijk passen. Bij de rust was het al 3-1 voor de ploeg die na gisteren nog betere papieren heeft om de titel te pakken. Hazerswoudse Boys verloor namelijk tamelijk verrassend van MMO (3-1). Voor SJC waren Stijn Dahler (3), Jan Altena, Jeffrey den Elzen, Marc Steenvoorden, Joeri Brinkman en Robin Meeuwenoord trefzeker. Brinkman nam liefst vier assists voor zijn rekening tegen de onbetwiste hekkensluiter.

Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl