Vierde klasse A (zaterdag)- Ook na de zestiende speeldag heeft Football Factory nog steeds slechts 1 punt binnen. In Leiden maakte Koudekerk geen fout en won vrij eenvoudig met 2-5. ,,Die twee tegentreffers waren niet nodig en we hadden er zeker twee of drie meer moeten maken”, stelde Ronald Rosdorff koeltjes na afloop.

Door de winst op de hekkensluiter schoof Koudekerk ten koste van Woubrugge op naar de derde plaats. Yvar de Groot was met drie doelpunten op dreef. Ricardo van Rijswijk en Daan van der Zwet vonden het net eveneens. Namens de thuisploeg was Ivan Chvalovsky tweemaal succesvol.

Rosdorff: ,,Uiteraard heb ik mijn ploeg gewaarschuwd er niet te makkelijk over te denken. Wij wilden per se niet de eerste ploeg zijn die over deze bananenschil uit zouden glijden. Zij zullen een keer gaan winnen, maar gelukkig kwamen wij al vroeg op 0-2 en eigenlijk was er niets aan de hand. De 1-2 gaven we weg en dat was erg onnodig. Na de rust liepen we met een juiste drive snel weg naar 1-5 en toen was het wel gespeeld. Toch ben ik kritisch want ook de 2-5 was weer verre van onnodig. Zo verzuimden we een grotere uitslag neer te zetten, mede ook omdat we de nodige kansen onbenut lieten. Maar goed, we blijven in het spoor van vooral Hazerswoudse Boys en er valt nog het een en ander te halen voor ons.”