HomeBekerZondagtak Voorschoten'97 furieus uit kleedkamer

Zondagtak Voorschoten’97 furieus uit kleedkamer

-

Vorige week leed Voorschoten’97 een nederlaag in de eerste groepswedstrijd van de districtsbeker. Gisteren herstelde de ploeg van Denis Luhulima zich knap tegen Madestein. In Den Haag werd het 2-6 door een na rust ontketend Voorschoten’97.

Al snel kwam de thuisploeg op voorsprong na miscommunicatie bij de bezoekers. Voorschoten’97 rechtte de rug en kwam op gelijke hoogte na een vlotte combinatie, die werd afgerond door Roy Elligens. Andermaal leidde een defensieve storing bij de groengelen een nieuwe achterstand in. De 19-jarige spits Nicola Nikolic zorgde evenwel voor een ruststand in balans.

Voorschoten’97 trainer Denis Luhulima had het vooral na de pauze erg naar zijn zin

De thee deed Voorschoten’97 kennelijk goed want binnen acht minuten was het plots 2-4 via weer Nikolic en Bennie Hoogewoning. Daarmee was het verweer van Madestein gebroken en via Elligens, na een korte combinatie door de as, en een schot van Jesse Vijlbrief in de kruising werd de eindstand bepaald.