HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 1FC Oegstgeest na rust langs Alphense Boys (za)

FC Oegstgeest na rust langs Alphense Boys (za)

-

Poule A –  Zaterdag derdeklaser FC Oegstgeest en Alphense Boys (za), één klasse lager spelend, troffen elkaar dinsdagavond in De Voscuyl in het kader van de Sportiff LAV Cup. De thuisploeg won, na een 1-0 ruststand, met 4-0 en maakt door dit resultaat nog steeds kans op een plek in de volgende ronde. Alphense Boys (za) is uitgeschakeld voor een plaats bij de laatste zestien.

Alphense Boys-trainer Ron Martin na afloop van de wedstrijd: ,,In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd. We kregen wat goede kansen op de 0-1, maar helaas ging de bal er niet in. Het is jammer dat we in de laatste seconde van de eerste helft toch nog op achterstand kwamen. Omdat we een paar zieken hadden, moest ik in de rust noodgedwongen wat wissels toepassen. In de tweede helft maakten zij al snel de 2-0 en kregen wij daarna wat kansen op de aansluitingstreffer. Na de 3-0 moest ook onze keeper met een blessure het veld af en uiteindelijk werd het nog 4-0. Ondanks de nederlaag houd ik een goed over aan deze wedstrijd. We hebben lekker gevoetbald en het was een sportief potje’’, aldus Martin tot besluit.

FC Oegstgeest  – Alphense Boys (za) 4-0 (1-0) 44. Den Hollander 1-0, 52. L. Tijl 2-0, 76. Roelen 3-0, 78. Roelen 4-0.