HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 7Geen winnaar bij SJZ-MMO

Geen winnaar bij SJZ-MMO

-

In poule G van de Sportiff LAV Cup kwamen SJZ en MMO tegen elkaar uit. Het treffen eindigde met 1-1 onbeslist. Tien minuten voor tijd kwam er een einde aan de wedstrijd vanwege een rugblessure bij de scheidsrechter. Beide teams kwamen overeen dat deze stand de boeken in mocht als eindstand.

Door dit resultaat eindigde Noordwijk O23 als eerste en finishte SJZ een puntje daarachter als tweede. MMO besloot de poule niet puntloos. Arie van Duijn: ,,Wij hadden een groot veldoverwicht en kregen ook zat kansen. Uit een uitbraak kwam MMO op voorsprong, volledig tegen de verhouding in. Hans Coret maakte na de rust nog wel de 1-1, maar we kregen het niet voor elkaar om nog eens te scoren. Jammer, want de eerste plaats in de poule lag voor het grijpen. Wel heb ik na afloop MMO veel succes toegewenst voor het duel tegen Teylingen. Voor ons natuurlijk van belang dat de concurrentie punten laat liggen. Maar goed, eerst zelf maar zien te winnen.”

John van Berkel: ,,We zakten ver in zoals we al weken doen. SJZ had veel balbezit, maar deed daar niet veel mee. We kwamen zelfs brutaal op 0-1 door Jelle van Tol. Door het wegvallen van Len van der Hoorn kregen we het veel moeilijker. SJZ had ons in een wurggreep en we moesten na de rust ook een doelpunt incasseren. Zij kregen wel meer kansen en verdienden te winnen, maar wij kunnen tevreden zijn met het eindresultaat. Best een leuk potje en wij gaan ons nu volledig op de competitie focussen.”

SJZ-MMO 1-1 (0-1). Van Tol 0-1, Coret 1-1.