HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 11Jong Rijnsburgse Boys opent met winst bij Lugdunum (0-2)

Jong Rijnsburgse Boys opent met winst bij Lugdunum (0-2)

-

Poule K-  Zaterdag derdeklasser Lugunum en Jong Rijnsburgse Boys troffen elkaar dinsdagavond in de Kikkerpolder in het kader van de Sportiff Company LAV Cup. De bezoekers wonnen in een leuke wedstrijd met 0-2, een stand  die bij rust al was bereikt.

Lugdunum-trainer Marco Harleman over de wedstrijd: ,,Jong Rijnsburgse Boys begon al vroeg met druk zetten en had wat meer controle over de wedstrijd. Onze tegendoelpunten kwamen voort uit balverlies van ons op eigen helft. In de tweede helft kwamen we wat meer aan voetballen toe en kregen via Koos de Haas nog wat mogelijkheden op een doelpunt. In de tweede helft hebben we weinig weggeven en stond het achterin goed, daar ben ik wel tevreden over. Ik vond de tegenstander van een goed niveau en zij hebben verdiend gewonnen’’, besluit Harleman

Jong Rijnsburgse Boys-trainer Piet van Duijn kon zich wel vinden in de analyse van zijn collega: ,,We speelden met een hele jonge ploeg en kwamen door doelpunten van Daily Loos en Mark Mieras voor de rust terecht met 0-2 voor. Na een goede eerste helft was het in de tweede helft van onze kant wat minder. Wij kregen ook nog kansen om de score uit te breiden, maar het bleef bij 0-2. Al met al voor ons een verdiende overwinning, in een overigens sportieve wedstrijd”,  aldus Van Duijn.

Het treffen in Leiden was voor beide teams hun eerste poulewedstrijd, de overige ploegen in deze groep, Meerburg en Jong Alphense Boys, kwamen nog niet in actie

Lugdunum – Jong Rijnsburgse Boys 0-2 (0-2). 0-1 Loos, 0-2 Mieras.