HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 10Sportiff LAV Cup; geen winnaar bij FC Boshuizen O23-LSVV'70

Sportiff LAV Cup; geen winnaar bij FC Boshuizen O23-LSVV’70

-

In poule J van de Sportiff LAV Cup begon FC Boshuizen O23 aan het toernooi. Op eigen veld kwam de ploeg van Romano Seedorf een 2-2 gelijkspel overeen met vierdeklasser LSVV’70. Zoals zo vaak in dit toernooi viel er weer een werelddoelpunt te noteren.

Guido Leugering: ,,Het was een leuke wedstrijd. FC Boshuizen heeft een goede ploeg met veel technische spelers. Zij hadden het meeste balbezit, maar wij konden er ook mooie aanvallen tegenover zetten. Uit een van die aanvallen maakte Guus van Kessel voor rust de 0-1. FC Boshuizen viel daarna aan, waardoor er voor ons meer ruimte kwam. Helaas benutten wij die niet altijd even slim. Een half uur voor tijd maakten zij de 1-1 maar dat was van hele korte duur. Vanaf de aftrap schoot Gerben Groenendijk de bal vanaf de middellijn over hun keeper direct het doel in. Een wereldgoal en daar hadden we de grootste lol om. Tien minuten voor tijd werd het nog 2-2. Een uitslag die past bij de wedstrijd en een leuke voetbalavond. Enige smet voor ons was het uitvallen van Jaimy van der Meer en Guus van Kessel met hamstringblessures. Dat wordt weer flink puzzelen richting komende zaterdag, als we Roodenburg op bezoek krijgen.”

Seedorf met zijn visie: ,,Wij kregen legio kansen, maar lieten er ook heel veel liggen helaas. LSVV’70 zakte veelvuldig in en af en toe kwamen ze eruit. Ik moet wel zeggen dat ze een schitterend doelpunt maakte. Die andere treffer kwam voort uit een keepersfout. Al met al hadden we gewoon moeten winnen, maar het gaat nu eenmaal om het scoren van doelpunten. We hebben nu nog een wedstrijd open staan en kunnen ons nog plaatsen. Onze doelpunten kwamen op naam van Faizel Amheye en Mo Zenzen.”