vrijdag, september 29, 2023
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Verlies tegen Blauw Zwart deert Koudekerk niet; positief gevoel overheerst

Verlies tegen Blauw Zwart deert Koudekerk niet; positief gevoel overheerst

-

Sportiff LAV Cup, poule C- Als een ploeg met 2-5 verliest én uitgeschakeld is voor een toernooi loopt de gemiddelde trainer met een gezicht als een oorwurm rond. Zo niet Jarno Verweij van Koudekerk: ,,Ik kan maar twee minpuntjes bedenken: een korte, maar hele zwakke periode en een domme en onnodige rode kaart van onze kant. Voor de rest was het een uiterst zinnige avond voor Koudekerk.”

Vervolgend: ,,Ik kon allerlei jongens een kans geven die normaal in het tweede spelen, op de bank zitten of die terug komen van blessures. Dan denk ik bijvoorbeeld aan Cedric van der Haas die na een kruisbandblessure zich nu op een positieve manier liet zien. En hij was niet de enige. Als je dan bedenkt dat we tegen een goede derdeklasser spelen denk ik dat we het meer dan behoorlijk hebben gedaan. Ik ben ook heel blij dat er in deze sportieve wedstrijd geen blessures ontstonden. Voor mij was het een geslaagde avond.”

De twee clubs met zes punten, Katwijk O23 en Blauw Zwart spelen volgende week de laatste wedstrijd in deze poule. De winnaar plaatst zich, voor de verliezer is het afwachten hoe de andere poules zullen aflopen.

Koudekerk-Blauw-Zwart 2-5 (1-2). Doelpuntenmakers Koudekerk: Bakker, Langejans. Doelpuntenmakers Blauw Zwart: Westgeest (2 x), Theil, Smit, Raaphorst.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read