HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 10Warmunda laat winst winst liggen tegen FC Lisse O23

Warmunda laat winst winst liggen tegen FC Lisse O23

-

Poule I- Zaterdag vierdeklasser Warmunda en FC Lisse O23 troffen elkaar dinsdagavond op Sportpark Overbos in het kader van de Sportiff Company LAV Cup. Na een 1-0 ruststand  werd het, door een doelpunt van de bezoekers in blessuretijd, 1-1.

Warmunda-trainer Barry van Rijn over de wedstrijd: ,,In een vrij gelijk opgaande wedstrijd op een zwaar veld kwamen wij halverwege de eerste helft op 1-0 door Robert Steemers. We konden vanavond wat spelers vrijaf geven en hebben veel spelers van de O23 laten spelen. Ook hebben we prima kunnen door wisselen. De tweede helft kregen wij een paar goede kansen op 2-0, maar we lieten na om de wedstrijd definitief te beslissen. Helaas kregen we in de extra tijd de 1-1 om onze oren. Dat was zuur, maar al met al een prima wedstrijd van onze kant’’, aldus Van Rijn.

FC Lisse O23-trainer Ronny Grimbergen zag het als volgt: ,,Het was een lastige en zwakke wedstrijd van onze kant. Ik heb wel bij vlagen genoten van de werklust van Warmunda. Ze wilden voor elke bal gaan, gaven 150% en dan zie je dat je dan een resultaat kan halen. We creëerden te weinig kansen en hebben onze afspraken simpelweg niet goed genoeg uitgevoerd. Positief is dat de jongens die misschien even niet gespeeld hebben, weer negentig minuten hebben kunnen maken en dat er vier jongens uit de 019 hebben kunnen ruiken aan dit niveau. Dat Jesper Kamer in de 90e minuut de 1-1 nog maakt, doet voor mij niets af aan ons matige optreden. Het begint met de échte wil om te winnen en dat hadden sommigen van ons niet en bij Warmunda hadden ze dat wel’’, aldus Grimbergen.

Voor beide teams was het treffen in Warmond hun eerste poulewedstrijd. De andere twee clubs in deze poule, UVS en Alphia, kwamen ook één keer eerder in actie.

Warmunda- FC Lisse O23 1-1 (1-0). 25.  Steemers 1-0, 90. Kamer 1-1.