Net als LeidenAmateurVoetbal.nl gaat ook Studio Alphen door met het brengen van nieuws. Onze mediapartner is nog steeds sportief aanwezig op de radio en op regelmatige basis delen we deze geluiden want ‘onze’ clubs komen ook voorbij. Nu even terug naar afgelopen weekend. Onderaan dit bericht de mogelijkheid om terug te luisteren!

De sportcompetities liggen als gevolg van het opgelaaide coronavirus stil. De radio-uitzendingen van Sport Lokaal op Studio Alphen gaan door, zij het drastisch ingekort: op zaterdagmiddagen van 14.00 tot 16.00 uur. Voor het wekelijkse gesprek bij een voetbalclub over hoe deze vereniging omgaat met de coronastop, is verslaggever Peter Fase deze week te gast bij ARC-voorzitter Irma Ligtvoet.

Trainers

Jarno Verweij en Gert Labots hebben hun contract verlengd als duotrainers van Koudekerk. Daar reageert Verweij op in de uitzending en hij geeft gelijktijdig zijn mening over de hervatting van de voetbalcompetities. Verder werd de uitzending van De Voetbalkantine van maandagavond herhaald. Daarin waren de toekomstig trainers van Aarlanderveen (Sander van Dijk) en Alphia (Marcel Vondeling) te gast.

Zodra de bal weer gaat rollen, keren de sportuitzendingen in vertrouwde vorm terug: iedere zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur op de radio en vanaf maandagavond drie dagen lang het samenvattingsprogramma op televisie. Het maandelijkse radioprogramma De Voetbalkantine gaat ook door tijdens de coronastop.