Wekelijks zullen we weer de social en andere media, de websites van de clubs en andere bronnen doorspitten voor de rubriek Lopend Vuurtje op zoek naar nieuws dat onze volgers mogelijk zal interesseren. Vanzelfsprekend hopen we dat iedereen ons ook weet te vinden als het gaat om een interessant nieuwtje: redactie@leidenamateurvoetbal.n

 • De redactie van Lopend Vuurtje is niet alleen actief op de social media. Wekelijks zijn we, incognito of niet, te vinden op de diverse complexen. Dit bord troffen we aan bij Voorschoten’97. Het is mooi om te zien dat de scheidsrechters in hoog aanzien staan bij  de club.

Premier League tickets
 • Bij FC Oegstgeest ook aandacht vor de assistent scheidsrechters: ,,Wees welkom een informatieavond bij te wonen op 15 september bij FC Oegstgeest voor de assistent scheidsrechters. We starten om 20 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Graag horen we in verband met de catering of je komt, via mailadres: scheidsrechterscommissie@fcoegstgeest.nl
 • De aandacht van ROAC gaat niet alleen uit naar voetbal: ,,Er is een bedrag van € 695,- opgehaald voor het KWF/Antoni van Leeuwenhoek tijdens de finaledag van de Kaag & Braassem Cup.
 • Fantastisch nieuws voor de jeugd van FC Rijnvogels: ,,FC Rijnvogels is volop in ontwikkeling en heeft voor de komende jaren de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling als speerpunt benoemd. Onze vereniging wil de jeugdafdeling naar een hoger plan tillen en tegelijkertijd waarborgen dat de kinderen die bij onze club voetballen met veel plezier naar De Kooltuin blijven komen en uitgedaagd worden naar niveau en behoefte. Met gepaste trots willen we u laten weten dat we binnenkort starten met onze eigen voetbalschool die het levenslicht gaat zien onder de naam FCR Academy.” Er valt natuurlijk veel meer te vertellen. Alle informatie is op de website van de Katwijkse club terug te vinden.
 • Kagia zoekt met spoed barpersoneel. Het gaat om shifts op de donderdagavond en de zaterdag. Wie voelt zich geroepen zich aan te sluiten bij deze gezellige club uit Lisserbroek?
 • SV Aarlanderveen daagt de leden en andere belangstellenden uit: ,,Voor de negende keer gaan we weer een SVA-voetbalpool doen. Ook dit jaar vragen wij een kleine bijdrage van 5 euro per deelnemer. Dit prijzengeld wordt overigens geheel besteden aan de nummers 1, 2 en 3 van de poule en de periodewinnaars .Lever jouw ingevulde poule in voor de eerste competitiewedstrijd op 25 september 12:00 uur. De wijze van inleveren staat op het formulier beschreven. Lege formulieren liggen in de kantine of zijn via de site uit te printen. Zoals voorheen wordt wekelijks de stand getoond via de WhatsApp.”
 • ,,Het bestuur nodigt alle leden van V.V. Koudekerk uit om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering op maandag 20 september 2021 om 20:00 uur. Gelet op de maatregelen in het kader van COVID-19 verzoeken wij ieder zich voor 18 september 2020 aan te melden als deelnemer aan deze vergadering. Indien het aantal aangemelde leden groter is dan het toegestane aantal personen in ons clubhuis dan zullen over moeten gaan op een digitale ledenvergadering.” Hoe belangstellenden zich kunnen aanmelden is op de site van de club te lezen.
 • Woubrugge: ,,Wij gaan na lang wachten eindelijk weer met de O13 en O15 teams op voetbalkamp! Dit is van vrijdagmiddag 22 tot en met zondag 24 oktober, het laatste weekend van je herfstvakantie. Ons oranje-waardig buitenverblijf bevindt zich aan de rand van Apeldoorn. In het diepste geheim wordt aan het programma gewerkt om de deelnemers een fantastisch weekend te bezorgen. Zal de ‘nieuwe’ bondscoach oranje zonder puntverlies door de kwalificatiereeks gaan loodsen? We gaan het meemaken… Het kampweekend zal, vanwege de herfstvakantie, al vrijdagmiddag gaan beginnen. Hou rekening met vertrek rond 15.00. De kosten voor deelname zullen €65,- per persoon gaan bedragen.”
 • Binnenkort op deze website: een voetbalkennisquiz over het regionale voetbal (lees: vooral voorspellingen!) . 1x invullen, gratis en leuke prijzen te winnen. Het regionale voetbal staat uiteraard centraal. Dus volg ons en schrijf je straks gerust in.
 • Ook weldra op deze website: je kunt ‘Tikkievriend’ worden bij LAV. De lezer en LAV worden er blij van. Volg onze website nauwlettend dan weet je waar het over gaat!
 • LAV is trots!! Op Freek Jansen. Nadere kennismaking overbodig, maar de Leidenaar heeft aangegeven door te gaan als columnist bij LAV. En let op: zondag is hij weer te zien bij Studio Voetbal. Geen Pierre van Hooijdonk! Nee, onze eigen Freek Jansen!

Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!