zondag, mei 26, 2024
HomeRedactioneelVoorbeschouwingenLugdunum in schijnwerpers van Sport071 bij mediapartner Sleutelstad

Lugdunum in schijnwerpers van Sport071 bij mediapartner Sleutelstad

-

Gisteravond presenteerde Remco Mentink de tweede uitzending van Sport071 dit seizoen als bekende medewerker van Leidenamateurvoetbal.nl. Hij sprak met Nino Poulina en Koos de Haas van Lugdunum. De uitzending werd weer opgenomen bij meidpartner Sleutelstad in Leiden. De verkorte versie, dus zonder muziek, weer en andere niet relevante voetbalzaken, is hier nog eens terug te beluisteren.

 

LAV levert twee keer per maand een bijdrage aan Sport071 en 1 keer per maand wordt er een voetbaltafel (tv) opgenomen en uitgezonden. Terug luisteren en terugzien? Dat kan via:

Sleutelstad is de lokale omroep voor Leiden en richt zich met uitzendingen op radio en tv, de website sleutelstad.nl, onze gratis nieuwsapp en verschillende sociale mediakanalen met nieuws, informatie en amusement op de Leidse regio. Via deze website kunt u ook online naar onze radio-uitzendingen luisteren, programma’s terughoren via uitzending gemist en live meekijken met ons televisiekanaal. Onze radio-uitzendingen zijn te beluisteren via 107.5 FM, DAB+ en op tv via kanaal 46 (Ziggo) en kanaal 1421 (KPN).

Hier kunt u het programma nog in blokken beluisteren:

https://sleutelstad.nl/programma/sport071-met-leidenamateurvoetbal/uitzending/2021-09-22/

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read