In de loop van vorige week kreeg onze redactie buitengewoon prettig nieuws te horen. Rijndorp Installaties, gevestigd in Zoeterwoude, is dit seizoen voor het eerst aan boord bij LeidenAmateurVoetbal.nl en kennelijk bevalt/ beviel dat uitstekend. Er is nu een handtekening gezet onder een driejarig contract die loopt vanaf het seizoen 2021-2022. Ons team is uitermate blij met de voortzetting van het een-tweetje. Woordvoerder Ron van Ommen: ,,Gelukkig zijn de geluiden weer wat positiever m.b.t. het voetballen en misschien mogen er binnenkort ook toeschouwers bij wedstrijden, ik mis het enorm zowel bij het betaalde voetbal als bij ons geliefde amateurvoetbal. Wij kijken uit naar de voortzetting van de aangename samenwerking met LAV.”

Bij Rijndorp Installaties is veel mogelijk. Van advies tot ontwerp, van installatie tot het maken van afspraken voor onderhoud. Met onze klantgerichte instelling zullen wij u niet teleurstellen. Wij komen graag met u in contact om u te ondersteunen bij uw project.

Disciplines

Rijndorp Installaties is gespecialiseerd in dynamische en LED verlichting, krachtinstallaties, verdeelinrichtingen en voedingssystemen, data- en telefooninstallaties, ontruimings- en brandmeldinstallatie, inbraak- en CCTV-installaties, intercom/videofoon- en toegangscontrole-installatie, KNX / Domotica en EV-box. Wij bieden altijd een totaaloplossing, van advies en ontwerp, tot installatie en onderhoud.

071-5415500 installaties@rijndorp.com

Meer weten over ons? Zie: https://rijndorp.com/