Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Alle voordelen op een rijtje

Premier League tickets

De compleet gepersonaliseerde clubwebshop kan helemaal ingericht worden in de stijl van jouw club, hierbij heb je keuze uit verschillende merken zoals o.a. Nike, Robey en Hummel. Uiteraard wordt er zowel aan de grote als aan de kleine leden gedacht, alle collecties zijn namelijk beschikbaar in senior en junior maten. Zijn er tussendoor toch nog vragen? Dan kun je uiteraard terecht bij je vaste contactpersoon voor deskundig en persoonlijk advies! Benieuwd naar hoe zo’n clubwebshop eruitziet? Neem dan eens een kijkje op de gepersonaliseerde pagina van Altior, MMO of Roda ’46!

https://www.plutosport.nl/clubs/altior

https://www.plutosport.nl/clubs/mmo

https://www.plutosport.nl/clubs/roda-46

De leden kunnen zelf en op ieder gewenst moment hun nieuwe clubkleding en materialen bestellen, daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om de kleding te laten bedrukken met bijvoorbeeld een rugnummer en/of naam! Voor de bedrukking wordt altijd gebruikgemaakt van milieuvriendelijke sporttransfers met stretch die tevens droogtrommelbestendig zijn, wel zo handig! Bestel je voor meer dan €35 aan producten uit de clubwebshop? Dan wordt de bestelling gratis verzonden. Alle producten uit de clubwebshop zijn uiteraard altijd ruim op voorraad en heb je al binnen drie tot vijf werkdagen in huis!

Het enige dat de club nog hoeft te doen, is na te denken over een mooie invulling voor de
sponsorbijdrage die aan het eind van het seizoen op de rekening gestort wordt!

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan een kijkje op https://www.plutosport.nl/verenigingen of neem contact op met dgruppen@plutosport.com  van Plutosport of via 0172 820 475.