In deze tijden meent onze redactie dat het extra belangrijk is om sponsoren, businessclubpartners en donateurs extra ruimte te bieden op onze website. Dat doen we dan ook al een tijdje en ook nu pikken we er wat nieuwtjes uit.

Tuin van de Smid

De Tuin van de Smid houdt de geïnteresseerden goed op de hoogte via Facebook. Zo werd ook het volgende bekend: ,,Zaterdag 24 april van 10-17 uur kan je lekker komen shoppen op onze kleine gezellige voorjaarsmarkt.” Wat er te doen is leest u op de website van De Tuin. Zie: https://www.detuinvandesmid.nl/

Plutosport

Hopelijk wordt het snel beter weer en dan is het skate time. Ook die dingen vereisen onderhoud. PlutoSport weet raad: ,,Lijkt het alsof je skates na een aantal tochtjes wat stroever rollen? Of zijn je wielen langzaam aan het slijten? Goed onderhoud is van levensbelang voor je skates! Maar mag je je skates nou wel of niet met water schoonmaken? Hoe vaak hebben je skates eigenlijk een onderhoudsbeurt nodig? En welk gereedschap heb je nodig voor het onderhoud van je skates?”

Veel meer over deze en andere sporttechnische onderwerpen op:https://www.plutosport.nl/