Gejuich bij vele ondernemers: de versoepelingen gaan door en er is zelfs zicht op meer (maar voorlopig wel op de regels letten natuurlijk!). Onze sponsoren en businessleden zullen uw klandizie zeer op prijs stellen. Leidenamateurvoetbal ook. Zonder sponsoren en businessleden geen LAV..

Onze  businesspartners in het zonnetje

Veel bedrijven doen hun deuren (voorzichtig) open. De vaart komt erin. Dat betekent vaak ook dat er vraag naar personeel is. Brouwers Tours Noordwijk, Taxi Brouwer en ook de Rebel Groep zoekt personeel. Zie de volgende websites: https://www.rebelhoreca.nl/ en https://www.brouwertours.nl/

Het EK komt eraan, dat kan niemand ontgaan zijn. Gaan we weer met z’n allen kijken? Er zullen natuurlijk allerlei beperkingen zijn, maar laat dat maar aan de organisatie over. Wij vertrouwen erop dat het Stadsbrouwhuis dat piekfijn regelt tijdens ‘Dolle boel op te terrasstoel’. Zo wordt het evenement op de Kippenbrug aangekondigd.

Het is nog maar een paar nachtjes slapen, maar het Stadsbrouwhuis kondigt het alvast aan: ,,Vandaag kunnen we onze eerste band bekend maken op het SBH Podium op 2 oktober, Sugar Boy and the Sinners!” Voorzichtig kunnen we met potlood ook de tweede band presenteren op zaterdag 2 oktober bij Hutspot Alley.

We wandelen wat af. Ben je toe aan een nieuwe impuls voor je vaste route door ons mooie Leiden? Dan is Dinnerwalks misschien iets voor je. Op 22, 23 & 24 mei kun je een superleuke wandeling door het centrum van Leiden doen, waarbij je langs verschillende horecazaken loopt én onderweg een hapje en drankje krijgt voorgeschoteld. Leidse Veerle en haar broertje Merlijn van Dinnerwalks organiseren sinds een tijdje deze wandelingen in Katwijk en Noordwijk om de horeca te steunen. “Daar is het al een groot succes. Dit pinksterweekend is de eerste editie in Leiden, in samenwerking met Rebel Horeca Groep“, vertelt Veerle. Het idee is simpel, maar ontzettend leuk: voor € 3,50 per persoon krijg je een uitgestippelde route, een kaart met een aantal heerlijke horecadeals én toegang tot de speciale Leiden-podcast. Veerle: ,,Via deze podcast hoor je allemaal leuke historische feiten van de plek waar je op dat moment bent. Dus tussen het wandelen, drinken en smikkelen door hoef je je echt niet te vervelen.”

Yes! Eindelijk kunnen wij jullie weer vervoeren naar de leuke attractieparken en dierentuinen! Wij kijken er naar uit om jullie weer te mogen ontvangen in onze touringcar! Boek snel je rit via deze link: https://www.brouwertours.nl/offerte-aanvragen

Nieuws van een van onze donateurs

Er is weinig zeker in het leven. Een zaak is onomkoombaar: je gaat dood. Een uitvaart naar wens is iets wat geregeld kan worden door Rouwit Uitvaartverzorging. Het bedrijf heeft het tweede deel van een magazine uitgegeven: ,,Een prachtig mooi glossy magazine met inspirerende verhalen en weetjes rondom de uitvaart. Vanaf 22 mei verkrijgbaar in de winkels.

En van onze sponsors in het algemeen

Sta ons toe het recept hier te geven voor een weergaloze dag met in- en ontspanning: de sportscholen zijn weer open en het is dus tijd om de juiste kleding aan te schaffen. Onze businesspartners Sportiff, Pluto Sport of Sport 2000 hebben alles om zelfs de meest veeleisende sporter tevreden te stellen. Dan naar Crossfit in Leiden om het ingeslapen lichaam een boost te geven. De dames laten zich bij Beauty X (Schouten) verzorgen terwijl de mannen zich naar een terras van de Rebel groep, Duke of Oz of Willy Noord spoeden om ‘alvast een tafeltje’ te reserveren. Taxi Brouwers brengt iedereen weer veilig thuis.