vrijdag, oktober 7, 2022
HomeRKVV TeylingenInterviews RKVV TeylingenLAV in Sport071 bij mediapartner Sleutelstad met Teylingen in de hoofdrol (plus...

LAV in Sport071 bij mediapartner Sleutelstad met Teylingen in de hoofdrol (plus video)

-

LAV levert twee keer per maand een bijdrage aan Sport071 (radio) en 1 keer per maand wordt er een voetbaltafel (tv) opgenomen en uitgezonden. Terug luisteren en terugzien? Dat kan via: Sleutelstad is de lokale omroep voor Leiden en richt zich met uitzendingen op radio en tv, de website sleutelstad.nl, onze gratis nieuwsapp en verschillende sociale mediakanalen met nieuws, informatie en amusement op de Leidse regio. Via deze website kunt u ook online naar onze radio-uitzendingen luisteren, programma’s terug horen via uitzending gemist en live meekijken met ons televisiekanaal. Onze radio-uitzendingen zijn te beluisteren via 107.5 FM, DAB+ en op tv via kanaal 46 (Ziggo) en kanaal 1421 (KPN).

Nu echter ook terug te beluisteren via onze eigen website. Te gast waren Rob Jonkman, trainer van Teylingen, en de voorzitter Rogier Landwer Johan van de club uit Sassenheim. De techniek was in handen van Gerry van Bakel en Gerard Bol ontfermde zich over de presentatie.

 

https://sleutelstad.nl/video/

 

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read