The Duke of Oz is één van onze trouwe sponsoren en al jaren hebben we samen de intentie om leuke evenementen te organiseren op voetbalgebied. Deze unieke locatie op de Oude Singel in Leiden is mateloos populair bij voetbal/sportliefhebbers en andere fanaten van heerlijke bieren en meer dan prettig voedsel. In 2009 gingen de deuren open van de sportspub gebaseerd op het thema Australische sporten, maar inmiddels uitgegroeid tot een mondiaal sportpaleis. Marco en Paul, een Nederlander en een Australiër, hadden samen een droom en zij zijn erin geslaagd om die uit te laten komen.

Gelukkig mag en kan er meer en we hopen met zijn allen dat de grenzen verder kunnen worden verlegd. Dat zou kunnen betekenen dat The Duke of Oz straks weer ouderwets vol kan lopen met alle vertier van dien. Maar voor nu: het EK komt eraan en The Duke organiseert een unieke EK Pool via een heuse Euro 2021 App. LAV doet hier zeker aan mee als een groep! Iedereen kan zich inschrijven en dat kan ook via clubs, groepen en ga zo maar door. Meer weten over deze unieke kans om nog meer plezier te beleven aan het komende EK? Zie alle mogelijke informatie op: https://www.thedukeofoz.nl/ek-app

Premier League tickets

Interesse: app naar 06-23296461 voor een unieke code voor jouw deelname.

Inschrijfgeld is tien euro, deze zal worden geïnd via een Tikkie van LAV zodat wij een en ander door kunnen sluizen naar de organisatie. Leuk als je meedoet!!!