Jeugdtrainer Hans van Keeken (21) maakt de overstap van het Leidse UVS naar
de Football Academy van ASC. De afgelopen vijf jaar tot het einde van dit seizoen is Hans van Keeken werkzaam geweest binnen UVS maar heeft de stap genomen om zich verder te
ontwikkelen binnen de jeugdopleiding van ASC.

Van Keeken zelf: ,,ASC timmert de laatste jaren zeer serieus aan de weg en er staat
inmiddels een stevige organisatie waar ik graag als trainer/coach deel vanuit wil maken. Er loopt veel talent binnen de opleiding en de selectieteams spelen op een goed hoofdklasseniveau. ASC heeft de ambitie om op termijn door te groeien naar het divisieniveau, dus de huidige situatie (organisatie, speelniveau, aanwezig talent en faciliteiten) plus de ambitie spreekt mij heel erg aan. Daarnaast zijn een aantal van mijn vrienden ook als trainer werkzaam binnen de ASC-opleiding, dus dat maakt het ook nog eens extra leuk.”

Hoofd jeugdopleiding Rob Gieben: ,,We zijn zeer verheugd dat Hans voor ASC heeft gekozen. Zijn ambities en het ambitieniveau van de club komen geheel overeen.
Hans heeft de afgelopen vijf jaar ervaring opgedaan op divisieniveau en is momenteel werkzaam als trainer/coach van O15-1. Daarnaast hoopt hij binnenkort te slagen voor het UEFA-B diploma. Naast zijn persoonlijke ontwikkeling binnen het voetbal, heeft Hans het CIOS afgerond en is hij nu tweede jaars PABO student aan de Hogeschool in Leiden.
Binnen onze opleiding als Hoofd jeugdtrainer O15-selectie is hij direct verantwoordelijk voor de training en coaching van O15-1. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de komst van Hans kwaliteit, continuïteit en een prettig mens in huis hebben gehaald.”

ASC, Rob Gieben