Vandaag alweer deel 34 van onze rubriek Lopend Vuurtje. Ook nu struinden wij de websites af en hielden social media kanalen in de gaten voor nieuwtjes over de clubs. Het zal u niet verbazen dat er minder nieuws is onder de zon. Helaas bivakkeren de clubs nog steeds in een winterslaap. Bepaald ander nieuws kwam al voorbij in de afgelopen dagen. Toch alsnog een uitgebreide versie van deze rubriek! Mocht er nieuws zijn vanuit uw club en dat hebben wij gemist: mail dan gerust naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

 • FC Oegstgeest organiseert een sportquiz: ,,Zaterdag 5 Juni tvgsports-sportquiz, avondvullende livestream quiz, met sport vragen, foto’s en beeldmateriaal. Zeker 2,5 uur vermaak. 80 online vragen via livestream op locatie, 10 vragen over tvgsports, 10 vragen over Easter Open, de rest over Champions league, Europa League, Eredivisie, Nederlands voetbal, spelregels, etc. Alle inleg wordt prijzengeld  en het team(persoon) met de leukste deelname naam krijgt ook een prijs. Schrijf je op tijd in?! Deelname is maar 5 euro per deelname.”
 • Speciaal voor de jeugdkeepers van alle clubs uit de gemeente Nieuwkoop start KeepersPromotions op vrijdag 18 juni voor het eerst met een keepers vierdaagse binnen onze gemeentegrenzen. Tijdens deze unieke keepers vierdaagse op de mooie kunstgrasvelden van TAVV krijgen alle jeugdkeepers de gelegenheid om te trainen op hun eigen niveau onder de bezielende leiding van Bert van Wijk en zijn doelmannen. Op deze manier krijgen jeugdkeepers ook aan het begin van de zomer nog de mogelijkheid om gedurende vier weken op vrijdagavond hun skills naar een hoger niveau te brengen. Houd vrijdag 18 & 25 juni en 2 & 9 juli vrij.
 • Meerburg: ,,Zaterdag 22 mei (Pinksterweekend) organiseren we een mix-toernooi voor de bovenbouw. Spelers moeten individueel inschrijven via deze link (zie website Meerburg). De uiterste aanmelddatum in zondag 16 mei.”
 • Valken’68: ,,In de maand mei is Echte Bakker Den Dulk de sponsor van de maand. Al bijna honderd jaar staan zij garant voor ambachtelijke producten. Naast bekendheid op het gebied van brood en banket, zijn ze sinds 2007 ook bekend als trotse sponsor van Valken’68. Niet alleen in goede tijden, maar juist ook in tijden waarin de club het wat lastiger heeft.”
 • Voorschoten’97: ,,Op 12 en 13 juni is na een afwezigheid van vier jaar het tentenkamp weer terug op Voorschoten ’97! Het tentenkamp is toegankelijk voor de jeugd O9,O10 en O11 van seizoen 2020-2021. Alle informatie over het tentenkamp staat in het inschrijfformulier. Lees alle tekst eerst goed door voordat je je inschrijft! Er is plek voor 120 kinderen, dus wees er snel bij! Wanneer je alles goed hebt doorgenomen en ingevuld, kan je het inschrijfformulier mailen naar tentenkamp@voorschoten97.nl. Wij hopen er dit jaar een spectaculaire editie van te maken. Tot 12 juni!”
 • Voor DoCoS JO19-1, het hoogste jeugdelftal van tweedeklasser DoCoS, is onze technische staf op zoek naar een gedreven trainer. Deze trainer traint het team twee keer per week en begeleidt het team op wedstrijddagen. Een belangrijk onderdeel van het takenpakket is het zorgen voor een goede doorstroming naar de seniorenselectie. DoCoS JO19-1 komt uit in de hoofdklasse. DoCoS vraagt van de nieuwe JO19-1-trainer dat deze affiniteit heeft met de doelgroep, een motiverende en stimulerende rol kan vervullen en bereid is tot samenwerking en overleg met de technische commissie en overige trainers om het opgestelde beleidsplan uit te voeren en te evalueren. Diploma UEFA-C of -juniorentrainer is een pre.
 • FC Rijnvogels is al jaren sterk vertegenwoordigd in het vrouwenvoetbal landschap en wil haar positie uitbreiden naar de top van het amateurvoetbal. In sneltreinvaart is de stap gemaakt van de 2e klasse naar de Topklasse, het hoogste amateurniveau van Nederland. In het huidige seizoen staat FC Rijnvogels op een gedeelde 1e plaats en kan het zich meten met de beste teams van het land. Voor het seizoen 2021/2022 is FC Rijnvogels uit Katwijk op zoek naar een hoofdtrainer (m/v).
 • Op 2e Pinksterdag, maandag 24 mei, kunnen de jongens en meiden van 7 t/m 13 jaar deelnemen aan de PANNA! Sterrenteamdag bij FC Rijnvogels. Wil jij een te gekke voetbaldag beleven? Een nog betere voetballer worden? En kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteamdag bij FC Rijnvogels! Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal.
 • Het regionale voetbaltoernooi dat Leidenamateurvoetbal in samenwerking met de clubs organiseert is groter dan ooit! Maar liefst 42 teams schreven zich in voor deze Sportiff LAV Cup. Iets om naar uit te kijken lijkt ons.
 • De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn bij vrijwel alle clubs al in volle gang. Nieuwe teamindelingen, nieuwe trainers, andere trainingstijden enzovoorts. Ook hier kunnen wij alleen zeggen: houd het nieuws van je club bij!
 • We naderen het einde van een desastreus voetbalseizoen. Niets was hetzelfde. Nou ja, niets, de procedure om van club te veranderen of te stoppen met voetballen bij een club blijft zo goed als hetzelfde. Het is altijd een populair onderwerp: de overschrijvingen in het amateurvoetbal. Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de categorie A willen spelen of personen die korter dan drie jaar niet hebben gevoetbald en gaan voetballen bij een andere vereniging in de categorie A, dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen. Zoals ieder jaar is de deadline voor het aanvragen van de overschrijvingen 15 juni, om 23.59 uur.
 • Over overschrijvingen gesproken: veel regionale clubs gaven onze redactie al de nodige wijzigingen door. Deze werden en worden op regelmatige basis gedeeld op deze website. Aan alle regionale clubs het verzoek te checken of alles klopt of ons door te geven wat de veranderingen zijn (komende, blijvende en vertrekkende spelers). Graag voor uiterlijk 1 juni!! Druppelwerk pakken we op tot uiterlijk 16 juni!