Enkele dagen terug is onze oproep van enkele maanden terug ‘Steun ons als businessclubpartner, donateur of tientjesvriend’ op twitter voor de 25.000ste keer bekeken. Daar is onze redactie heel blij mee en trots op. Natuurlijk levert dat nu een 1 op 1 score op, want ook wij weten wat realisme betekent. Zeker in deze tijd. Toch mogen we de wens uitspreken dat het bericht- nu nogmaals geplaatst- nog verder bekeken zal worden en dat bedrijven, particulieren en andere liefhebbers instappen voor het komende seizoen.

In de voorbije maanden zijn wij druk doende geweest om te trachten bedrijven (businessclubpartners/ sponsoren) blijvend aan ons te verbinden voor het komende seizoen (en de jaren daarna). Her en der is dat gelukt en we zijn die partners zeer erkentelijk. Zij krijgen bij de start van het nieuwe seizoen (en daarna) zeker weer een podium. Helaas hebben wij ook met afvallers te maken en daar hebben we alle begrip voor. Wie weet keren ze op termijn nog terug. Onze deur blijft wagenwijd open staan. Verder zijn er nog wat vraagtekens rondom het aanblijven van partners en zo blijft het spannend voor ons. Immers: hoe meer sympathisanten, hoe meer wij kunnen doen.

Ook hebben wij onze donateurs weer benaderd voor de continuering van de samenwerking. Het gros heeft aangegeven supporter te willen blijven van LAV (lees: zij blijven steunen en de donateurs pakken een podium). Vorig seizoen hebben wij ook ‘tientjesvrienden’ in het leven geroepen en ook die groep is weer benaderd. De warmte van hen is ook nu groot en met al die steun zijn we superblij.

Mocht een businessclubpartner, donateur of tientjesvriend nog niet hebben kunnen reageren: wij hopen dat een reactie alsnog zal volgen. Wij spreken voorts de wens uit dat er ook nieuwe businessclubpartners, donateurs en ‘tientjesvrienden’ zullen aansluiten zodat LeidenAmateurVoetbal verder kan (professionaliseren). Wat zou het prachtig zijn als al onze volgers ons werk jaarlijks zouden willen steunen. Voor een tientje alles hetgeen LAV publiceert, kunnen en mogen bekijken in een seizoen. Dat staat toch gelijk aan ‘tuurlijk, dat heb ik er wel voor over’?

Via het tabje ‘sponsoring’ op de homepage kunt u zien hoe eenvoudig u donateur of ‘tientjesvriend’ kunt worden. Businessclubpartner worden of op een andere wijze LAV steunen? Dat kan en mag ook. Graag even een berichtje aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wij nemen contact met u op!

En om het helemaal makkelijk te maken:

 klik op één van de banners om door te gaan 

LET OP: NIET ELKE TELEFOON ONDERSTEUNT DEZE MOGELIJKHEID. IN DAT GEVAL GRAAG ONZE WEBSITE EVEN BEZOEKEN! DANK VOOR UW BEGRIP!

Ook tijdens de zomer, wanneer wij even pas op de plaats maken, blijft onze website in de lucht en kijken we er naar uit dat de steun voor onze werkzaamheden doorloopt. Op voorhand dank en een buitengewoon mooie zomer voor een ieder!