Het seizoen zit erop. Een seizoen die we eigenlijk het liefst willen vergeten. Het waarom laat zich raden. Toch heeft de bemanning van LAV zich ingespannen om nog genoeg leuk, nuttig en boeiend leesvoer te brengen. Ook kwamen er alsnog beelden voorbij en verzuimden we geen enkele werkdag vanaf medio oktober toen het amateurvoetbal stil kwam te liggen.

Ons team is achter de schermen druk doende om alles in gereedheid te brengen voor het seizoen 2021-2022. Ook dat is een boel werk en wij zullen de clubs die gaan deelnemen op onze website om support vragen zodat wij tijdig alle benodigde informatie binnen hebben en kunnen gaan delen. Op maandag 16 augustus zullen wij officieel weer gaan starten. Het zou echter kunnen dat we al eerder starten met berichtgevingen (lees: officieuze start). De komende weken leggen we de pen echter even neer. Tenzij er een bericht is die gedeeld moet worden gezien het belang ervan of dat een club een belangrijke mededeling indient. Ons e-mailadres blijft uiteraard ongewijzigd (redactie@leidenamateurvoetbal.nl). In augustus zal er een bericht volgen over al onze plannen in het seizoen 2021-2022 (voor de agenda).

Voor nu bedanken we al onze volgers in het voorbije seizoen. We wensen iedereen een heerlijke (sport) zomer toe en blijf kerngezond.