HomeVrouwenvoetbalMeerburg vrouwen te sterk voor SJZ in dorpsderby

Meerburg vrouwen te sterk voor SJZ in dorpsderby

-

Vrouwenvoetbal- Zo nu en dan belicht onze redactie ook het vrouwenvoetbal. Zo stond  afgelopen weekend de dorpsderby tussen Meerburg en SJZ op het programma in de vierde klasse. De Rijndijkers wonnen maar liefst met 5-1 van de Dorpelingen, terwijl de groen-witten toch echt de koploper zijn en vooralsnog blijven. De ploeg van Richard Li staat nu op zes punten met een wedstrijd minder op de teller.

Halverwege de eerste helft opende Emma van der Werf de score namens de thuisploeg. Tien minuten voor rust zorgde Joyce Hoekstra voor grotere problemen bij de lijstaanvoerder. Na een prima actie van Mak Yakoubi bracht Julita Filowicz de thuisploeg zelfs op 3-0, dit een kwartiertje voor tijd. SJZ sputterde daarna nog even tegen, maar met twee doelpunten zorgde Yakoubi voor een ruime zege voor de nummer twee op de ranglijst. Komend weekend wacht Meerburg wederom een topper tegen de vrouwen van Woubrugge.

De stand bovenin: SJZ 10-23, Woubrugge 8-19, Meerburg 9-17.