donderdag, mei 19, 2022
HomeHoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsFC Rijnvogels boekt weer successen met handtekeningen

FC Rijnvogels boekt weer successen met handtekeningen

-

Doelman Augustinus blijft bij FC Rijnvogels

Yannic Augustinus heeft zich bij het rijtje van de contractverlengingen gevoegd. Het wordt het derde seizoen van de doelman, die in juni van dit jaar zwaar geblesseerd raakte aan zijn kruisband. De 27-jarige Yannic werkt achter de schermen hard aan een comeback, waarin hij sterker terug gaat komen dan ooit. Na de zomer gaat zijn derde seizoen in op sportpark De Kooltuin. Zijn debuutjaar bij FC Rijnvogels was uitstekend, met de heldenrol in de strafschoppenserie tegen JOS Watergraafsmeer als grote blikvanger.

De Hagenees begon zijn carrière als keeper in de Onder 15 jeugd bij Wilhelmus. Als A-junior verdedigde hij al het doel van het eerste elftal van de Haagse derdeklasser. Na drie seizoenen in het eerste maakte Yannic de overstap naar SV Nootdorp waar hij vijf seizoenen actief was. Bij SV Nootdorp wist hij zich te onderscheiden en werd hij tweemaal tot Speler van het Jaar verkozen. De ambitie is groot en telkens weet Augustinus zich te ontpoppen tot één van de sterkhouders op een hoger niveau, die rol zal hij ongetwijfeld bij FC Rijnvogels ook weer gaan oppakken zodra hij blessurevrij onder de lat staat.

Wij feliciteren Yannic met zijn contractverlenging bij onze mooie vereniging, waar hij zich helemaal thuis voelt. Op naar mooie tijden!

Virgil Tjin-Asjoe blijft De Kooltuin ook trouw

Nog meer goed! De technische commissie en Virgil Tjin-Asjoe hebben een overeenkomst gesloten voor nog een seizoen bij FC Rijnvogels. Ook na de zomer zal de vleugelaanvaller schitteren op de flank bij ons vlaggenschip. De 28-jarige Hagenees gaat op voor zijn derde seizoen op sportpark De Kooltuin, nadat hij in de zomer van 2020 over kwam van Quick uit Den Haag, waar hij mooie jaren kende. Al snel bleek hij een absolute versterking te zijn in de gelederen van trainer Thomas Duivenvoorden.

De buitenspeler annex middenvelder kende een sterk eerste seizoen op De Kooltuin. De start na de zomer was van hetzelfde niveau, maar een blessure gooide na twee competitiewedstrijden helaas roet in het eten. Virgil is keihard aan het werk om er na de winterstop weer te staan en dat betekent maar één ding: we hebben wat om ons op te verheugen. Want de fijnproever die een wedstrijd van FC Rijnvogels komt bezoeken geniet van de dribbels, de dreiging, de acties, de mooie assists en de prachtige goals van Virgil Tjin-Asjoe. Een speler waarvoor je naar het voetbalveld komt. De technische commissie is dan ook in zijn nopjes dat we ook een derde seizoen kunnen genieten van de kunsten van deze klasbak.

Wij feliciteren Virgil met het verlengen van zijn verbintenis en we verheugen ons op het moment dat hij na de blessure zijn voeten weer kan laten spreken.

En tenslotte voor nu:

FC Rijnvogels en Arie van Dijk zijn een uitstekende combinatie en dan is contractverlenging een logisch gevolg. Daarmee is de oefenmeester ook volgend seizoen de eindverantwoordelijke voor het tweede elftal van FC Rijnvogels. Het wordt het vierde seizoen voor de Rijnsburger bij Heren 2, wat een mooie metamorfose aan het ondergaan is met veel eigen kweek in de gelederen. Uitbouwen en door ontwikkelen is het devies en daar is Arie van Dijk de perfecte man voor.

FC Rijnvogels en Arie van Dijk zijn een uitstekende combinatie

Arie van Dijk is bij Rijnsburgse Boys een begrip, waar hij als speler in de jaren 80 en 90 het eerste elftal diende en vele successen kende. De voormalig middenvelder bleef de uien zijn hele voetbalcarrière trouw. Met zijn trainerspapieren op zak heeft Van Dijk maar liefst tien jaar lang het tweede elftal op sportpark De Middelmors onder zijn hoede gehad, met als hoogtepunt het landskampioenschap in het seizoen 2009/2010. Na decennia dienst te hebben gedaan bij dit elftal stapte hij daarna over naar de Onder 19 van Rijnsburgse Boys, om het vlaggenschip van de jeugdafdeling de fijne kneepjes van het vak te leren. In de zomer van 2019 kwam Arie naar sportpark De Kooltuin, waar hij uitstekend past. De sympathieke coach is met zijn staf bezig aan een mooi project en dat gaat in de toekomst haar vruchten afwerpen.

De technische commissie is erg blij met het aanblijven van Arie van Dijk bij onze warme en mooie vereniging. Wij feliciteren Arie met zijn contractverlenging en wensen hem veel succes toe voor het huidige en aankomende seizoen.

Technische commissie FC Rijnvogels

Must Read