Gisteren kwam Valken’68 naar buiten met nieuws over blijvende en stoppende spelers (zie https://leidenamateurvoetbal.nl/2021/zaterdag/1steklasse/valken-68/vreugdevuren-op-t-duyfrak-bij-valken68-veel-spelers-blijven/ ). De eersteklasser meldde dat er ook berichtgeving zou volgen over versterkingen. Een dag later werd de informatie gedeeld met LeidenAmateurVoetbal.nl

Valken ’68 heeft haar selectie met een drietal spelers versterkt voor komend seizoen. Brian van Noort, Joshua Cooper en Hassen Erdogan komen de gelederen versterken. Hieronder een korte introductie van deze 3 spelers:

Brian van Noort

De 24-jarige Brian van Noort is woonachtig in Warmond waar ook zijn gehele voetbalverleden ligt. Brian is een echte linkspoot met een goede crosspass en een sterke conditie. Als minder punt noemt hij, net als alle echte linkspoten, zijn rechterbeen. Brian kan zowel achterin als op het middenveld goed uit de voeten. Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: ik heb de ambitie om hogerop te voetballen en Valken ’68 is een mooie dorpsclub op niveau.

Joshua Cooper

De 22-jarige Lissenaar Joshua Cooper komt eveneens naar ’t Duyfrak. Zijn voetbalverleden ligt grotendeels bij Lisse al heeft hij 1 seizoen bij Alphense Boys gespeeld. Joshua’s sterke punten zijn zijn lichtvoetigheid en spelinzicht. Zijn lengte ziet hij als een nadeel. Joshua is een veelzijdige voorhoedespelers die op meerdere posities zijn ei kwijt kan.
Op de vraag waarom hij graag bij Valken ’68 wil voetballen antwoordt hij: de bollenstreek-mentaliteit spreekt me aan, ze spelen op een goed niveau en alles omtrent de club ziet er verzorgd uit.

Hasan Erdogan

Hasan Erdogan is 22 jaar en afkomstig uit Den Haag en bekend in de bollenstreek gezien zijn verleden bij vv Katwijk. Daarnaast heeft hij bij Laakkwartier en VCS in Den Haag gespeeld. Hasan beschikt over snelheid, heeft een actie en is in het bezit van een goede conditie. Een minder punt van de vleugelspeler is dat hij niet zo goed tegen zijn verlies kan, maar daar zullen de trainers van Valken ’68 niet om treuren.
Op de vraag wat hem aantrekt in  Valken ’68 antwoordt hij: het is een mooie, hechte en ambitieuze club met een mooi complex.

Zowel de technische commissie als de technische staf is erg in haar nopjes met deze versterkingen en wensen Brian, Joshua en Hasan heel veel succes bij Valken ’68.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here