BOL – Voorschoten ‘97

Met de 6-2 zege tegen Westlandia in de districtsbeker heeft Voorschoten’97 een prima weekend achter de rug. Met zes gemaakte doelpunten waren er tevreden gezichten op de sportpark Adegeest en kon er weer een ronde verder worden gebekerd. De ploeg van trainer Theo Ducaneaux speelt zaterdag tegen uit tegen BOL. Nadat de laatste competitiewedstrijd met 1-4 werd verloren zullen de Voorschotenaren graag de drie punten willen pakken in Broek op Langedijk. Mocht Voorschoten’97 zaterdag winnen, zal het over Bol heen klimmen en kan de aansluiting met de subtop worden gevonden. BOL staat met 7 gespeelde wedstrijden en 9 punten op plek 7. De tegenstander die thuis speelt op sportcomplex Het Bolwerk bekerde net als Voorschoten’97 een ronde verder door uit met 3-4 te winnen van ‘s- Graveland.

Premier League tickets

Die Haghe – Valken ’68

Valken ’68 had een weekend vrij en kreeg te horen dat trainer Alan Campfens aan het einde van het seizoen afscheid zal nemen. Na drie jaar, waarin promotie naar de eerste klasse werd bereikt, zullen de wegen nu gaan scheiden. Een goede reden dus om het seizoen mooi af te sluiten. De Valkenburgers zullen getergd zijn om drie punten te pakken, nadat de laatste twee competitiewedstrijden werden verloren van Argon en Nootdorp. Tegen de hekkensluiter zal Valken’68 de drie punten willen pakken om zo naar boven te kunnen kijken en niet in de buurt te komen van de gevarenzone. Die Haghe heeft net als de Valkenburgers een competitievrij weekend achter de rug. De ploeg heeft uit 7 wedstrijden nog maar 2 punten weten te sprokkelen. De club uit Den Haag zal dus graag de eerste overwinning willen pakken van het seizoen.

Overige wedstrijden: Argon – AFC, Forum Sport – ZOB, Nootdorp – Monnickendam, WV-HEDW – VELO, Zwaluwen ’30 – Honselersdijk.