donderdag, maart 28, 2024
HomeDerde klasseDoCoSDennis Olman, Andre Devilee en DoCoS blijven aan elkaar verbonden

Dennis Olman, Andre Devilee en DoCoS blijven aan elkaar verbonden

-

Dennis Olman is ook in het nieuwe seizoen hoofdtrainer van de selectie van DoCoS. De Zoetermeerse trainer en het bestuur van DoCoS hebben met elkaar besloten dat Olman ook in het seizoen 2021-2022 leiding geeft aan het vaandelteam van DoCoS, de koploper in de tweede klasse C van het huidige door corona onderbroken voetbalseizoen. Tevens gaat Andre Devilee door in het nieuwe seizoen als tweede selectietrainer.

                                  Staand Dennis Olman, geflankeerd door assistenten Tim Gonlag en Andre Devilee

 

Olman is sinds de zomer van 2019 hoofdtrainer van DoCoS als opvolger van Ron de Roode. In het eerste seizoen van Olman bij DoCoS was de trainer op weg om het klassenbehoud in de tweede klasse veilig te stellen toen de competitie in maart 2020 vanwege de uitbraak van corona werd stilgelegd, en later niet meer uitgespeeld. DoCoS bleef in de tweede klasse en liet in het tweede, huidige seizoen zien dat het de spelwijze van Olman steeds beter onder de knie kreeg. Een prima start bracht DoCoS zelfs aan de leiding in de tweede klasse C. DoCoS is nog altijd koploper, want door nieuwe coronamaatregelen werd de competitie, dit keer in oktober, opnieuw stilgelegd en het is nog onduidelijk of en wanneer het seizoen wordt hervat.

Voormalig DoCoS-selectiespeler Devilee is al vijf seizoenen trainer van het tweede selectieteam. Sinds begin van dit seizoen fungeert hij ook als assistent-trainer. Andre Devilee leidde in 2019 als interim-trainer DoCoS via de nacompetitie naar behoud van het tweedeklasserschap.

Bestuur DoCoS

Must Read