De traditionele huldiging van DoCoS-jubilarissen is voorlopig uitgesteld. De reden: door de coronamaatregelen is het onmogelijk om een bijeenkomst in de kantine te houden waar de jubilarissen in het gezelschap van de leden feestelijk kunnen worden gehuldigd. Het bestuur van DoCoS heeft deze week besloten de huldiging te organiseren later dit jaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Als gevolg van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden, kon in het nieuwe jaar de nieuwjaarsreceptie geen doorgang vinden. De kantine is en blijft voorlopig gesloten omdat de in december afgekondigde lockdown voorlopig tot begin februari is verlengd. Door deze lockdown mag er alleen worden getraind door de jeugd tot en met 18 jaar. Alle andere DoCoS-activiteiten, trainingen en wedstrijden zijn voorlopig onmogelijk. Het bestuur van DoCoS hoopt dat ergens in het voorjaar het normale voetbalsportleven weer op gang kan komen.

Jubilarissen

De jaarlijkse huldiging van jubilarissen is vanwege de coronamaatregelen het belangrijkste, eerste evenement van 2021 dat niet kon doorgaan. Als gevolg hiervan moeten de volgende jubilerende leden voorlopig wachten op hun huldiging: Bert van Boheemen (40 jaar lid), Ton van Kampen (40 jaar lid), Peter Westgeest (40 jaar lid), Joost Stikkelorum (25 jaar lid), Wesley Heineman (25 jaar lid) en Edwin Verhoogt (25 jaar lid).

Het bestuur van DoCoS zal zodra er weer sport- en andere activiteiten toegelaten worden een geschikt moment zoeken om deze DoCoS-jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Bestuur DoCoS