DoCoS is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De functie van
hoofdtrainer is beschikbaar met ingang van het voetbalseizoen 2022-2023. Belangstellenden voor de functie van hoofdtrainer bij DoCoS kunnen uiterlijk maandag
10 januari 2022 een sollicitatiebrief sturen naar voorzitter Jasper van Marwijk:
voorzitter@docos.nl.

De nieuwe hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het eerste elftal. Tevens wordt van hem verwacht dat hij oog en aandacht heeft voor het talent uit eigen gelederen (JO19) en zaterdag 2. DoCoS zaterdag 1 speelt in de tweede klasse van het district West II zaterdagvoetbal.

Premier League tickets

Minimaal UEFA B
DoCoS zoekt een hoofdtrainer die minimaal een trainersdiploma heeft op het niveau UEFA B, inclusief een geldige licentie. Van de nieuwe hoofdtrainer wordt verwacht dat hij communicatief sterk is en met een positieve voetbalaanpak in samenwerking met de begeleidende technische staf de seniorenselectie optimaal weet te motiveren en te ontwikkelen. Daarnaast wordt van de hoofdtrainer onder meer verwacht dat hij/zij positief coacht, DoCoS op een positieve manier vertegenwoordigt, zowel langs/op het veld als daarbuiten, en bijdraagt aan het verder ontwikkelen en vormgeven van het technisch beleid binnen DoCoS.

Voetbalvereniging
DoCoS is een familiaire club met ambitie. Normen en waarden staan hoog in het vaandel.
Zaterdag 1 speelt op dit moment al enkele jaren in de tweede klasse.

DoCoS biedt:

– Goede trainingsfaciliteiten
– Een prettige, gezellige en warme clubcultuur
– Een markconforme vergoeding
– Een éénjarig contract

Solliciteren
Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met voorzitter Jasper van
Marwijk, per mail: voorzitter@docos.nl. Sollicitatiebrieven met een cv en een kopie van het
trainersdiploma kunnen naar hetzelfde mailadres worden verstuurd. De Technische Commissie van DoCoS zal vervolgens de sollicitatie verder oppakken en contact opnemen met de belangstellenden over de vervolgprocedure.