Kagia is zeer verheugd te kunnen melden dat het een aanvaller heeft weten toe te voegen aan de selectie voor het komende seizoen. De club heeft zich namelijk versterkt met Mitchel Griekspoor. De aanvaller komt over van FC VVC uit Nieuw-Vennep.

Griekspoor is een aanvaller die bij voorkeur aan de buitenkanten speelt. De buitenspeler is na Ajay Malhi en Bodhi Sneekes de derde speler die binnen twee seizoenen overkomt van de Nieuw-Vennepers. Griekspoor was de afgelopen jaren een vaste waarde voor de derdeklasser. Toch wilde de aanvaller de sportieve uitdaging een niveau hoger nog eens aangaan.

De Nieuw-Venneper zette zijn eerste stappen op een voetbalveld in de jeugd bij S.M.S. Vervolgens maakte hij de stap naar de jeugdopleiding van HFC Haarlem, waar hij nog kort samen speelde met onze Rens Lamboo, om na een aantal seizoenen terug te keren bij VVC. Daar bleef hij eigenlijk jaren hangen behoudens een kort uitstapje naar Amstelveen Heemraad.

Selectie compleet

Met de komst van Griekspoor is de selectie compleet. Ruben Beukers van VTC-spelerszaken blikt met een tevreden gevoel terug op de afgelopen weken. ,,Ons eerste doel was om de spelersgroep bij elkaar te houden. Daar zijn we goed in geslaagd. Daarnaast wilden we kijken of we in elke linie er wat bij konden krijgen. Zowel de VTC-selectie als de technische staf denken een bredere selectie nodig te hebben voor het komende seizoen.”

,,We zijn blij dat we de selectie al vroegtijdig op orde hebben. We kunnen nu rustig toe werken naar het komende seizoen. De VTC-selectie heeft er het volste vertrouwen in dat wij in 2021/2022 met deze groep iets moois kunnen bereiken. Verder willen we natuurlijk onze doelstelling bewerkstelligen door een stabiele tweedeklasser te worden. Daarom is het ook mooi dat de selectie nu al rond is. Al houden we onze ogen altijd open voor buitenkansjes.”

Kagia 2021-2021

Blijft: Aron Wijsman, Pascal Timmermans, Glenn Lobbezoo, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Timo Sluymer, Jazz Prins, Tom van der Star, Bodhi Sneekes, Ajay Malhi, Roy Hogewoning, Jelle Modderman, Sam de Ree, Melvin van der Meer, Jens Gort, Gijs de Graaf, Jesper Imanse, Sander Hogervorst, Tom van Dijk, Luca van Dijken, Kevin Wols, Kevin Robelus, Sean van der Lans, Dylan van Eeuwijk, Benno Trompert, Roy Duivenvoorden, Tygo Mesman, Zeb de Ree, Mats Hulsebosch, Thomas van Schie, Rick Verdegaal, Melle Bloem, Dennis Kuilboer en Alain van Kesteren.

Nieuw: Hein Leliveld (trainer, Koninklijke HFC), Micha Schoone, Robin van der Zwet, Michael de Bruijn (allen FC Lisse), Mitchel Griekspoor.

Vertrekt: René Ras (trainer, BSM), Elwin Kool, Stan Hengstmengel, Luca van der Meer, Darco Donker, Tim Bijker, Damion Uijldert, Chris Gabel (allemaal naar een vriendenteam).