Gisteren maakte het bestuur van Kagia bekend ook volgend seizoen weer aangesloten te willen zijn bij LeidenAmateurVoetbal. De club, met het eerste uitkomend in de tweede klasse op zaterdag, is blij met de aandacht vanuit onze redactie. Woordvoerder Mark Scholte: ,,LAV is onze trouwe partner op het gebied van het regionale voetbal. Zij geven ons en zichzelf de aandacht die het amateurvoetbal toekomt. We genieten van sterke verslagen en alle andere aandacht. Het LAV toernooi is leuk en een prima initiatief om clubs nog meer te binden. Zij pakken die rol serieus op. Verder organiseren ze leuke activiteiten en ook niet onbelangrijk voor ons: het zijn gezellige reporters. Dus simpelweg: Kagia gaat vrolijk verder met LAV.”

Eerder werd al bekend dat TAVV, LSVV’70, FC Oegstgeest, ROAC en Meerburg ook aan boord blijven in het seizoen ’21-’22. Onze deur staat uiteraard open voor de volgende trouwe club. De clubs vormen immers de basis van onze uitgebreide werkzaamheden! Uiteraard ligt de loper ook uit voor de bestaande of nieuwe businessclubsponsoren en andere bedrijven of particulieren die ons willen steunen. Voor nu dankt ons team Kagia voor het gestelde vertrouwen.

Tenslotte; de komende weken gaat LAV inventariseren hoeveel clubs aangesloten wensen te blijven. Op dit moment kan onze redactie nog niet aangeven hoeveel clubs aangesloten kunnen zijn voor het seizoen 2021-2022. Dat hangt sterk af van het al dan niet aanblijven van businessclubpartners, sponsoren, donateurs en tientjesvrienden. Onze kosten zijn en blijven immers aanwezig en LAV heeft in coronatijd geen aanspraak kunnen en mogen maken van overheidssteun. De zes genoemde clubs hebben in elk geval voorrang bij het uiteindelijke besluit. Mocht uw club op zeker doorgaan: aanmelden kan dus ook vóór ons contactmoment. Dat is ook van kracht voor businessclubpartners, sponsoren, donateurs en tientjesvrienden. Ons redactieadres is redactie@leidenamateurvoetbal.nl!