Kagia is verheugd te kunnen melden dat de staf van de selectie zo goed als rond is. Na eerdere toezeggingen van Albert van de Burg, Dennis Veen, Dennis Hulst, Sander van der Niet en Rob Gort binnen de technische en medische staf hebben we nu ook de toezegging van Gerrit Kroon en Michel de Ree (assistent-scheidsrechters), Maarten van der Niet (facilitaire zaken selectie), Marco van Klink en Kylian van Schie (teammanagers Kagia 2). Allemaal plakken ze er weer een jaar aan vast met de hoop dat we nu een volledig seizoen kunnen draaien.

Doby Wullems heeft aangegeven na zijn eerste jaar als teammanager te stoppen. Doby geeft aan dat hij zich niet helemaal kan vinden in deze functie en heeft daarom de keuze gemaakt om aan het einde van het seizoen te stoppen. Na een aantal gesprekken heeft de VTC-selectie een opvolger voor de vertrekkende Wullems kunnen vinden. In Erwin Mastenbroek haalt de VTC geen onbekende binnen. Tot vorig seizoen heeft Erwin de rol van teammanager ingevuld. Hij stopte vorig jaar om zichzelf wat meer vrije tijd te gunnen. Na een aantal contactmomenten raakte Mastenbroek snel enthousiast om weer in te stappen.

Blij met terugkeer

Mastenbroek is blij dat hij kan terugkeren in de functie van teammanager. Lang hoefde hij overigens niet na te denken over een terugkeer. ,,Ongeveer 6 weken geleden werd ik door Mark Scholte benaderd met de vraag of ik mee wilde denken over kandidaten voor de functie van teammanager van Kagia 1. Na een aantal namen doorgegeven te hebben, begon het toch ook bij mijzelf wel te kriebelen en heb ik door laten schemeren dat ik er zelf ook wellicht weer voor open stond.”

,,Vorige week kreeg ik te horen dat de huidige teammanager Doby Wullems daadwerkelijk gaat stoppen en werd mij gevraagd of ik nog steeds interesse had. Ik heb natuurlijk even de tijd genomen om er over na te denken en was er voor een groot gedeelte wel uit. Na een gesprek met de nieuwe trainer (Hein Leliveld) was mijn besluit definitief. Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan gaan als teammanager. Daarnaast kijk er naar uit om tijdens de wedstrijden weer naast mijn grote vriend Rob Gort op de bank te zitten”, sluit Mastenbroek met een knipoog af.

Laatste puntjes op de ‘I’ zetten

Mark Scholte, voorzitter van de voetbal technische commissie, is erg tevreden met de toezegging van alle stafleden. ,,Natuurlijk is het jammer als er iemand stopt, maar het mooie bij deze geweldige club is dat er altijd weer mensen opstaan om hun steentje bij te dragen. Met de toezegging van de overige staf zijn we zo goed als compleet. De wens die er nog is betreft een veldtrainer voor de dinsdagavond. Samen met de VTC-selectie en de technische staf zullen we gaan kijken hoe we dit gaan invullen.”

De komende weken hoopt de VTC selectie de volledige selectie (staf en spelers) rond te hebben zodat we ons kunnen richten op het nieuwe seizoen. Binnenkort meer nieuws!

VTC Kagia